"Susurluk" İçin TBMM'de Çekim - Son Dakika
Politika

"Susurluk" İçin TBMM'de Çekim

"Susurluk" İçin TBMM\'de Çekim

Senaryo Danışmanlığını Eski Kültür Bakanı Fikri Sağlar'ın Yaptığı ve Susurluk Skandalının İşlendiği "Kod Adı" Adlı Dizinin Çekimlerinin Bir Bölümü TBMM'de Gerçekleştirildi.

26.01.2007 17:52

Senaryo danışmanlığını eski Kültür Bakanı Fikri Sağlar'ın yaptığı ve Susurluk skandalının işlendiği "Kod Adı" adlı dizinin çekimlerinin bir bölümü TBMM'de gerçekleştirildi.

TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mehmet Elkatmış, dizi için kamera karşısına geçti. Senaryo danışmanlığını eski Kültür Bakanı Fikri Sağlar'ın yaptığı ve Susurluk skandalının işlendiği "Kod Adı" adlı dizinin çekimlerinin bir bölümü TBMM'de gerçekleştirildi. TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Susurluk Komisyonu Başkanı, Mehmet Elkatmış, dizi için kamera karşısına geçerek oyunculuk deneyiminde bulundu. Dizi çekimleri TBMM İnsan Hakları Komisyonu odasında gerçekleşti. Susurluk kazasından sonra oluşturulan Meclis komisyonunda başkan olarak görev alan Elkatmış, dizide de yine komisyon başkanı olarak rol aldı. Heyecanlı olduğu görülen Elkatmış, dizide muhalefet partisi milletvekilini canlandıran sanatçı Tayfun Eraslan ile kamera karşısına geçti. Çekimlerde Elkatmış, sanatçı Eraslan'a, kaza yapan Mercedes'ten çıkan silahların fotoğraflarını ve kazaya ilişkin bilgi verdi.

(AU-MAY-ÖK-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika 'Susurluk' İçin TBMM'de Çekim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement