Tekirdağ'da Deprem mi Oldu? Son Dakika Depremleri! - Son Dakika
Soğuk Haber

Tekirdağ'da Deprem mi Oldu? Son Dakika Depremleri!

Tekirdağ\'da Deprem mi Oldu? Son Dakika Depremleri!

Tekirdağ'da gerçekleşen artçı depremler nedeniyle vatandaşlar Tekirdağ deprem mi oldu? Sorusuna yanıt arıyor. Kandilli Rasathanesi son dakika deprem haberleri ile vatandaşlara anlık deprem bilgileri sunuyor. Son 500 depremi halka sunan Kandilli Rasathanesi'nin sitesi deprem araştırmaları için kullanılıyor.

10.06.2023 16:29  Güncelleme: 16:31

Tekirdağ deprem mi oldu? Sorusu, geçtiğimiz dakikalar içerisinde gerçekleşenler arasında en çok merak edilenler arasında yer aldı. Zaman zaman gerçekleşen artçı depremler nedeniyle vatandaşlar Tekirdağ deprem mi oldu? Sorusuna internet üzerinde yanıt arıyor. Peki, Tekirdağ deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Son dakika Tekirdağ depremleri! 10 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi!

TEKİRDAĞ DEPREM Mİ OLDU?

Kandili Rasathanesi tarafından sağlanmakta olan bilgilere göre bugün Tekirdağ 'da gün içerisinde birçok deprem gerçekleşti. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi son dakika deprem haberleri ile vatandaşalar anlık deprem haberleri veriyor. Kandilli Rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor.

Tekirdağ deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Son dakika depremleri! 10 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi!

TEKİRDAĞ SON DEPREMLER

Son Dakika Soğuk Haber Tekirdağ'da Deprem mi Oldu? Son Dakika Depremleri! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement