Adanaspor Zugdidi'ye Diş Geçiremedi - Son Dakika
Spor

Adanaspor Zugdidi'ye Diş Geçiremedi

Adanaspor Zugdidi\'ye Diş Geçiremedi

Bank Asya 1.Lig takımlarından Adanaspor'da yeni sezon hazırlıkları sürüyor.

26.07.2012 11:36

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Kartepe'de kampta bulunan Toros Kaplanı, sezonun ilk hazırlık karşılaşmasında Gürcistan'ın Zugdidi takımı ile 2-2 berabere kaldı.

Yeni sezonda hedefini, şampiyonluk olarak belirleyen ve bu kapsamda da mevcut kadrosunu koruyup, adeta nokta transferler ile de gücüne güç katan turuncu-beyazlılar da, yeni sezon hazırlıkları Kartepe'de devam ediyor. Teknik Direktör Levent Eriş nezaretindeki kampta kıran kırana forma savaşı yaşanırken, futbolcuların hırslı ve istekli olması teknik heyetin de yüzünü güldürüyor. Eriş, yeni sezonda sahaya süreceği ilk 11'i de kafasında netleştirmeye çalışıyor. Bu kapsamda da hazırlık karşılaşmalarına ağırlık veren Eriş, farklı veryasyonlar üzerinde duruyor.

METİN AKAN KAMPA KATILDI, KORAY ÇÖLGEÇEN İLK MAÇINA ÇIKTI

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçını Kartepe'de Gürcistan temsilcisi Zugdidi ile oynayan Adanaspor, rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Denenmeye gelen oyuncuların ağırlıklı olduğu bir kadro ile sahaya çıkan Güney temsilcisinin gollerini genç oyuncu Ahmet Dereli kaydetti. Karşılaşmanın ikinci yarısında yeni transferlerden Koray Çölgeçen'de ilk kez turuncu-beyazlı formayı giyerken, Toros Kaplanı ikinci sınavını ise Menemen Belediyespor karşısında verecek.

Bu arada Teknik Direktör Levent Eriş'in raporu doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan transfer edilen Metin Akan da dün akşam saatlerinde Kartepe'ye gelerek, kampa katıldığı bildirildi. Levent Eriş ile bir süre görüşen Akan, daha sonra takım arkadaşları ile tanıştı. Deneyimli futbolcu, Zugdidi ile oynanan karşılık karşılaşmasının ardından yapılan çalışmada yer alırken, antrenman eksiği bulunduğu belirtilen Akan, dar alanda oynanan çift kale maçın tamamında yer aldı.

UZEL'E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Öte yandan, Adanaspor'un Kartepe Kampı'nda yer alan, teknik heyet ve futbolcuları yalnız bırakmayan Kulüp Basın Sözcüsü Bülent Uzel'e, sürpriz bir doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. Akşam yemeğinin ardından futbolcuların kendisi için özel olarak hazırlattığı doğum günü pastası üzerindeki mumları üfleyen Uzel'i önce futbolcular, daha sonrada Teknik Direktör Levent Eriş tebrik kutladı. Bu sürprizden dolayı herkese teşekkür eden Uzel, "İnşallah sezon sonunda 'şampiyonluk pastası'nı hep birlikte keseriz. Kampımız çok güzel bir ortamda oldukça faydalı bir şekilde sürüyor. Bu uyumun sezon başından itibaren sahaya yansıyacağı düşüncesindeyiz" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor Zugdidi'ye Diş Geçiremedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement