Afyonkarahisar'da Galatasaray Taraftarlarından Protesto - Son Dakika
Spor

Afyonkarahisar'da Galatasaray Taraftarlarından Protesto

Afyonkarahisar\'da Galatasaray Taraftarlarından Protesto

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) şike ve teşvik iddialarına yönelik olarak aldığı kararları Afyonkarahisar'da da protesto etti.

02.05.2012 18:18

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) şike ve teşvik iddialarına yönelik olarak aldığı kararları Afyonkarahisar'da da protesto etti.

PTT önünde bir araya gelen Galatasaraylı'lar TFF Yönetimi ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören aleyhinde tezahüratlar yaptı. Ellerinde Galatasaray bayrakları ile slogan atan gruba çevredeki vatandaşlar da destek verdi. Grup adına bir konuşma yapan ultrAslan Afyon Kocatepe Üniversitesi Koordinatörü Gökhan Demir, TFF'nin, 10 aydır sulandırılan şike süreci ile ilgili kararıyla süregelen rezaletin üzerine tüy diktiğini söyledi. Bu kararların TFF'nin aczin ve Türk futbolunu yönetme konusundaki yetersizliğinin

kanıtı olduğunu ifade eden Gökhan Demir, "Şikeye ceza vermek yerine şikeyi örtbas etmek ve adeta şike yapanları ödüllendirip cesaretlendirmek anlamına gelen düzenlemelerle kamuoyu resmen ve alenen aptal yerine konulmuştur. TFF, yaptığı icraatlarla adeta ülkemiz sınırları içerisinde şikeyi serbest bırakmıştır. Bu kararlara imza atanlar yalnızca UEFA ve FIFA nezdinde değil, kamu vicdanında da hak ettikleri cezayı görmeye mahkumdur. Ne Galatasaray'ı bu kirli oyunun içine çekmeye çalışan TFF ne de sergilenen

garabeti alenen ya da kapalı kapılar arkasında destekleyen çevreler Galatasaray'ı taca atacak güce ve çapa sahip değildir. Galatasaray taraftarı buna müsaade etmez ve geçmişte olduğu gibi bu oyunu bozmasını bilir" dedi.

Demir, TFF'nin Türk futboluna verebileceği en güzel hizmetin kamuoyundan özür dileyerek istifa etmek olduğunu sözlerine ekledi.

Grup, atılan sloganların ardından olaysız bir şekilde dağıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Afyonkarahisar'da Galatasaray Taraftarlarından Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement