Anadolu Efes Menajeri: İyi Oynadık Ama Banvit'e Yenildik - Son Dakika
Spor

Anadolu Efes Menajeri: İyi Oynadık Ama Banvit'e Yenildik

Anadolu Efes Menajeri: İyi Oynadık Ama Banvit\'e Yenildik

Anadolu Efes Genel Menajeri Ergin Özerhun, Banvit maçında iyi oynadıklarını ancak maçın son anlarının istedikleri gibi gitmediğini söyledi.

06.01.2014 15:50  Güncelleme: 16:06

Beko Basketbol Ligi'nde lider Banvit'e 76-70 yenilen Anadolu Efes'in genel menajeri Engin Özerhun, karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini, ancak 11 maçlık yenilmezlik serilerinin sona erdiğini söyledi.

Özerhun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk yarıyı lider bitirme adına önemli bir maç oynadıklarını belirterek, "İyi mücadele ettik. Maçın sonunda da kazanabilirdik, ama tercih hataları oldu. Son anlar istediğimiz gibi gitmeyince önemli bir mücadele verdiğimiz maçı kaybettik" dedi.

ABD'den dönen Hopson'un yerine Banvit maçında yeni transferleri Milko Bjelica'yı oynatmayı düşündüklerini anlatan Engin Özerhun, "Fakat Bjelica hastalığı nedeniyle bir önceki günü hastanede geçirince, uzun bir yolculuktan sonra İstanbul'a dönen Hopson'u oynatmak durumunda kaldık. Bjelica bundan sonra Türkiye Ligi'nde de oynayabilecek. Çalışmalara bugün başlayan Bjelica, Unicaja Malaga maçında forma giyebilecek durumda bulunuyor" diye konuştu.

Banvit maçının hakemlerini de eleştiren Özerhun, "Türkiye Ligi'nin birincisi ve ikincisinin oynadığı bir karşılaşmayı hakemler kaldıramadı. Hakemler maça yakışmadılar" ifadelerini kullandı.

Engin Özerhun, Beko Basketbol Ligi'nde ilk yarının son haftasında deplasmanda Torku Konya Selçuk Üniversitesi ile karşılaşacaklarını kaydederek, "Türkiye Ligi'nde deplasman maçları kolay geçmiyor. Kazanacağınızın garantisi yok. Zorlu bir maç olacak. Ancak deplasmanda kazanarak, ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmak istiyoruz" şeklinde konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Anadolu Efes Menajeri: İyi Oynadık Ama Banvit'e Yenildik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement