Antalyaspor Çıldırdı, Zirveyi İstiyor! - Son Dakika
Spor

Antalyaspor Çıldırdı, Zirveyi İstiyor!

Antalyaspor Çıldırdı, Zirveyi İstiyor!

Spor Toto Süper Lig'de 17.hafta maçında Medical Park Antalyaspor ile Eskişehirspor karşı karşıya geldi.

23.12.2012 21:09

Spor Toto Süper Lig'de 17. hafta maçında Medical Park Antalyaspor ile Eskişehirspor karşı karşıya geldi. Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanan maçta gülen taraf 2-1'lik skorla ev sahibi Medical Park Antalyaspor oldu. Medical Park Antalyaspor'a galibiyeti getiren golleri 31 ve 90+1. dakikada Lamine Diarra kaydetti. Eskişehirspor'un tek golü ise  90+3. dakikada Atdhe Nuhiu'dan geldi. Karşılıklı pozisyonların olduğu maçta sezonun flaş ekibi Antalyaspor galibiyete ulaşarak, önemli bir sonucun altına daha imza attı.  Öte yandan Diarra'nın golleriyle kazanan Antalyaspor'da Ömer Şişmanoğlu'nun 86. dakikada bir topunu Eskişehirspor savunma oyuncusu Servet Çetin çizgiden çıkardı. Bir maçı eksik olan Medical Park Antalyaspor, bu galibiyetle puanını 30 yaptı. Eskişehirspor ise ilk yarıyı 24 puanla tamamladı. Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında Medical Park Antalyaspor, Gençlerbirliği'ni ağırlayarak, Eskişehirspor ise Akhisar Belediyespor'a konuk olarak başlayacak. MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

6. dakikada, Akaminko'nun sağ kanattan ortasında, ceza yayı üzerinde Necati Ateş'in bekletmeden yarım vole vuruşunda top kaleci Hakan'da kaldı.

19. dakikada, Tello'nun sol kanattan ortasında Antalyaspor'un defans oyuncularının ofsayt olduğunu düşünerek duraksaması üzerine, kale önünde uygun pozisyonda yükselen Veysel Sarı'nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak auta gitti.

25. dakikada, Tello'nun ortasında kale önünde iyi yükselen Nuhiu'nun kafa vuruşunda kaleci Hakan Arıkan, topu güçlükle kornere çeldi.

27. dakikada, Tita'nın pasında ceza sahasının sağında topla buluşan Deniz Barış, rakip defans oyuncusunu çalımladı. Deniz Barış, açısını düzelttikten sonra yaptığı vuruşta top kaleci Boffin'de kaldı.

31. dakikada, Tita'nın ara pasında defansın arkasına sarkarak kaleciyle karşı karşıya kalan Diarra'nın yerden sert vuruşunda top filelerle buluştu: 1-0

45. dakikada, Koray'ın sağ kanattan ortasında kale önünde iyi yükselen Zeki'nin vuruşunda, kaleci Boffin topu güçlükle kornere çeldi. İkinci yarı birazdan...

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Antalyaspor Çıldırdı, Zirveyi İstiyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement