Athletic Bilbao'nun Konuğu Shakhtar Donetsk - Son Dakika
Spor

Athletic Bilbao'nun Konuğu Shakhtar Donetsk

Athletic Bilbao\'nun Konuğu Shakhtar Donetsk

Uzun bir aradan sonra Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Athletic Bilbao, sahasında Shakhtar Donetsk ile karşı karşıya geliyor.

16.09.2014 21:01

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Napoli'yi elemeyi başararak grup aşamalarına kalan Athletic Bilbao, sıkıntılı bir süreçten geçen Mircea Lucescu yönetimindeki Shakhtar Donetsk ile karşı karşıya geliyor.

Athletic Bilbao, sahasında oynadığı maçlarda aldığı başarılı sonuçlarla ön plana çıkarken, takımın genç yıldızı Iker Muniain de maç öncesi yaptığı açıklamalarda buna değindi. "Sahamızda tıpkı geçen sene olduğu gibi güçlü olmalıyız." diyen Muniain, şöyle devam etti: "San Mames'de kendimizi çok rahat hissediyoruz çünkü taraftar bizi itiyor. Bu maçta seyircimiz önünde alacağımız üç puan bizim için çok önemli."

Avrupa Kupaları'nda sahasında oynadığı son 15 maçta sadece 1 kez kaybeden Athletic Bilbao'da zorlu maç öncesi önemli bir eskiğin bulunmaması da teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Öte yandan Ukrayna'da yaşanan iç karışıklık nedeniyle önemli oyuncularıyla yollarını ayırmak zorunda kalan ve sıkıntılı günler geçiren Shakhtar Donetsk ise, alacağı iyi bir sonuçla morallenmek istiyor.

İç saha maçlarını şu anda güvenlik sorunları nedeniyle Lviv'de oynayan Ukrayna temsilcisi, sezona oldukça iyi bir başkangıç yapmış ve oynadığı ilk 6 maçta sahadan galibiyetle ayrılmasını bilmişti.

MUHTEMEL 11'LERAthletic Bilbao: Iraizoz, Marcos, Jose, Laporte, Balenziaga, Rico, Iturraspe, Susaeta, Muniain, Gomez, Aduriz

Shakhtar Donetsk: Kanibolotskiy, Srna, Krivtsov, Rakitskiy, Azevedo, Stepanenko, Fernando, Costa, Teixeira, Taison, Adriano

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Athletic Bilbao'nun Konuğu Shakhtar Donetsk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement