Atletizm: Turkcell Kros Ligi - Son Dakika
Spor

Atletizm: Turkcell Kros Ligi

Atletizm: Turkcell Kros Ligi

2. kademe yarışları Batman'da yapıldı.

26.01.2014 17:24

Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) tarafından düzenlenen Turkcell Kros Ligi'nin 2. kademe yarışları Batman'da yapıldı.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre yarışları, TAF Başkanı Fatih Çintimar'ın yanı sıra asbaşkan Yasin Taş, Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci ile Şube Müdürü Halil Çöl de izledi.

Büyük erkeklerde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Bekir Karayel, 31: 52'lik derecesiyle altın madalyanın sahibi olurken, takım arkadaşı Vedat Günen 32: 02 ile gümüş madalya kazandı. EGO Sporlu Sedat Gönen 32: 05 ile üçüncü oldu.

Büyük kadınlarda Bursa Büyükşehir Belediyespor'dan Sevilay Eytemiş 21: 50 ile birinci, Üsküdar Belediyespor'dan Burcu Büyükbezgin 22: 00 ile ikinci, takım arkadaşı Özlem Kaya da 22: 13 ile üçüncü sırada yer aldı.

Genç erkeklerde Darıca Belediyesi Eğitim Spor'dan Ramazan Karagöz 19: 05 ile altın madalya alırken, Fenerbahçeli Saffet Elkatmış 19: 14 ile gümüş madalya kazandı. EGO Spor'dan Göksel Demir ise 19: 16 ile bronz madalyanın sahibi oldu.

Şölen Spor'dan Ayşe Argun'un 14: 51 ile birinci geldiği genç kadınlarda, Bursa Büyükşehir Belediyespor'dan Tuğbay Erdal 14: 57 ile ikinci, Fenerbahçeli Gülşen Karataş ise 15: 07 ile üçüncülük elde etti.

Dereceye giren sporculara ödüllerini, federasyon başkanı Fatih Çintimar, İl Müdürü Aydın Ekinci ve Şube Müdürü Halil Çöl verdi.

Turkcell Kros Ligi'nde 3. kademe yarışları, 9 Şubat'ta Antalya'da gerçekleştirilecek. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Atletizm: Turkcell Kros Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement