Beşiktaş'ın Rakibi Erciyesspor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Rakibi Erciyesspor

Beşiktaş\'ın Rakibi Erciyesspor

Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta maçında Beşiktaş, Olimpiyat Stadı’nda Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek.

31.01.2014 14:01

Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta Olimpiyat Stadı'nda açılıyor! Sezonun ikinci yarısına Trabzonspor deplasmanındaki puan kaybıyla başlayan Beşiktaş, ligde kalma savaşı veren Kayseri Erciyesspor'u konuk ediyor. İki takımın da mutlak galibiyete ihtiyaç duyduğu karşılaşma saat 20.00'de başlayacak ve mücadelede Cüneyt Çakır düdük çalacak.

"Önemli olan son 100 metre"

Ligin ilk yarısının son maçında deplasmanda Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup olarak devre arasına moralsiz giren siyah-beyazlı ekip, ikinci yarının ilk mücadelesinde de Trabzonspor ile 1-1 berabere kalarak puan kaybetti. Süper Lig'in son iki maçında 5 puan yitiren 'Kara Kartallar', bir maç eksiğiyle lider Fenerbahçe'nin 14 puan gerisine düştü. Siyah-beyazlı ekip, Kayseri Erciyesspor'u yenerek hem ikinci yarının ilk galibiyetini almayı hem de zirveden daha fazla kopmamayı hedefliyor.

Yeniden çıktığı Spor Toto Süper Lig'de sezona Fuat Çapa ile başlayan ancak kadrosundaki kaliteli isimlere rağmen üst üste gelen puan kayıplarıyla kısa sürede ligin dibine demirleyen Kayseri Erciyesspor, ilk yarının son haftalarında Hikmet Karaman'ı göreve getirse de beklediği yine yakalayamadı. Sezonun ikinci yarısının ilk haftasında evinde Medical park Antalyaspor ile karşılaşan ve sahadan 3-1 mağlup ayrılan lacivert-siyahlılar, Beşiktaş karşısına puan ve puanlar kadar moral toplamak için de çıkacak.

Yeniden Olimpiyat!

Beşiktaş ile Kayseri Erciyesspor arasındaki karşılaşma Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Sezonun ilk maçlarını bu statta oynayan ve daha sonra Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda rakiplerini konuk eden siyah-beyazlı ekip, uzun bir aradan sonra Atatürk Olimpiyat Stadı'na geri dönecek.

Jones'a tavsiye Ernst'ten

Siyah-beyazlı ekip, ligin ilk yarısında bu statta 4 maç yaptı. Trabzonspor ve Gaziantepspor'u 2-0'lık skorlarla mağlup eden Beşiktaş, Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kaldı. Galatasaray'ı da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda konuk eden Kara Kartallar, 2-1 geride olduğu sırada taraftarların sahaya girmesi nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'nu tarafından 3-0 hükmen mağlup ilan edildi.

Eksikler

Beşiktaş'ın Trabzonspor ile yaptığı maçta sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Veli Kavlak, Kayseri Erciyesspor karşısında forma giymeyecek. Olcay Şahan, Necip Uysal ve Manuel Fernandes'in ise kart sınırında olduğu Beşiktaş'ta sakatlıkları nedeniyle Tomas Sivok ve Necip Uysal da oynayamayacak. KOnuk ekipteki tek eksik isim ise Atilla Koca...

6. buluşma

Beşiktaş ile Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig'de bugün 6. kez karşılaşacak. İki ekip arasında geride kalan 5 lig maçından 2'sini Beşiktaş kazanırken, 3 karşılaşma berabere sonuçlandı, Kayseri Erciyesspor galibiyet alamadı. Lig maçlarında Beşiktaş 9, Kayseri Erciyesspor ise 6 gol attı.

Toraman Beşiktaş'ta kalıyor

Kayseri ekibinin ilk kez Süper Lig'de mücadele ettiği 2005-2006 sezonunda taraflar Kayseri'de 1-1, İstanbul'da 2-2 berabere kaldı. 2006-2007 sezonunda ise Kayseri'de yapılan karşılaşma 1-1 bitti, siyah-beyazlıların cezası nedeniyle İstanbul'da seyircisiz oynanan müsabakayı Beşiktaş 1-0 kazandı. Bu sezonun ilk yarısında Kayseri'de yapılan müsabakayı ise Beşiktaş 4-2 kazandı.

Öte yandan, iki takım 2006-2007 sezonunda Türkiye Kupası finalinde karşılaştı. İzmir'de yapılan maçı Beşiktaş uzatma bölümünde 1-0 kazanarak, kupayı müzesine götürdü.

Kadrolar

Beşiktaş'ın Erciyesspor karşısına kalede Tolga, defansta Serdar, Escude, Ersan, Motta, orta sahada Gökhan, Hutchinson, Fernandes, hücumda ise Oğuzhan, Olcay ve Almeida'dan oluşan kadrosu ile çıkması bekleniyor. Erciyesspor'un olası ilk 11'i ise Borjan, Mehmet Akgün, Numan, Mangane, Ekrem, Cem, Mandjcek, Traore, Cenk Ahmet, Yasin, Vleminckx şeklinde...

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Rakibi Erciyesspor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement