Brezilya, Avusturya'ya Karşı Zorlandı - Son Dakika
Spor

Brezilya, Avusturya'ya Karşı Zorlandı

Brezilya, Avusturya\'ya Karşı Zorlandı

Türkiye'yi 4-0'lık skorla mağlup eden Brezilya, özel maçta Avusturya'yı deplasmanda 2-1 yendi.

18.11.2014 22:15  Güncelleme: 22:23

Brezilya Milli Takımı, yeni teknik direktörü Carlos Dunga yönetimindeki hazırlıklarını başarılı bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Geçen haftaki hazırlık maçında Türkiye'yi 4-0'lık skorla mağlup eden Sambacılar, Avusturya'yı da deplasmanda 2-1'lik skorla mağlup etti.

VELİ KAVLAK 90 DAKİKA OYNADI

Avusturya'da Beşiktaş forması giyen Veli Kavlak maça ilk 11'de başlarken, 90 dakika boyunca sahada kaldı.

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da gol pozisyonu üretmekte güçlük çekti ve ilk 45 dakika golsüz beraberlikle geçildi.

PERDEYİ BREZİLYA AÇTI

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Brezilya oldu. 64. dakikada Oscar'ın kullandığı köşe vuruşunda kale önünde kafa vuruşunu yapan David Luiz, direk dibinden topu ağlara gönderdi ve Brezilya öne geçti: 0-1.

74. dakikada Oscar'ın ceza sahası içersinde Weimann'ı düşürmesinin ardından maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanmak üzere topun başına geçen Dragovic, sol köşeye düzgün bir vuruş yaparak skora dengeyi getirdi: 1-1.

83'te ise sahneye Brezilya'nın genç oyuncusu Roberto Firmino çıktı. Filipe Luiz'in pasında ceza sahası dışında topla buluşan Firmino, yaptığı şık vuruşla 90 dakikanın sonucunu ilân etti: 1-2.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Brezilya, Avusturya'ya Karşı Zorlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement