D Grubu'nda Dev Randevu: Borussia Dortmund - Arsenal - Son Dakika
Spor

D Grubu'nda Dev Randevu: Borussia Dortmund - Arsenal

D Grubu\'nda Dev Randevu: Borussia Dortmund - Arsenal

Galatasaray'ın D Grubu'ndaki rakipleri Borussia Dortmund ile Arsenal, Signal-Iduna Park'da kozlarını paylaşıyor.

15.09.2014 20:31

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda ilk hafta karşılaşmalarında Galatasaray'ın rakipleri Borussia Dortmund ile Arsenal karşı karşıya geliyor.

Hatırlanacağı üzere iki takım geçtiğimiz sezon da Şampiyonlar Ligi'nde aynı grupta mücadele etmiş ve ikisi de gruptan çıkmayı başarmıştı. İkili arasındaki grup maçlarının ilkini Borussia Dortmund, ikincisini ise Arsenal kazanmıştı.

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, maç öncesi düzenlenen basın toplantısında geçen sezon iki takım arasında oynanan maçların bir şey ifade etmediğini belirtirken, "Bu bir avantaj da değil, dezavantaj da. Onlar da, biz de geçtiğimiz seneye göre daha farklı takımlarız. Dolayısıyla da farklı bir mücadele bizleri bekleyecek." diye konuştu.

Premier Lig'e istikrarsız bir başlangıç yapan ve geride kalan dört haftada 6 puan toplayabilen Arsenal'de Mathieu Debuchy cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Öte yandan Olivier Giroud, Theo Walcott, Serge Gnabry ve Nacho Monreal'ın sakatlıkları ise devam ediyor.

Sezonu 2-0'lık Bayer Leverkusen yenilgisiyle açan Borussia Dortmund ise arından aldığı üst üste iki galibiyetle moral bulmuştu.

Ev sahibi ekipte sakat oyuncuların durumu ise teknik heyeti düşündürüyor.

Alman devinde İlkay Gündoğan, Marco Reus, Jakub Blaszczykowski, Nuri Şahin ve Oliver Kirch sakatlıkları nedeniyle Arsenal maçında forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LERBorussia Dortmund: Widenfeller, Piszczek, Subotic, Sokratis, Durm, Bender, Kehl, Mkhitaryan, Kagawa, Grosskreutz, Ramos

Arsenal: Szczesny, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Ramsey, Alexis, Mesut, Welbeck

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor D Grubu'nda Dev Randevu: Borussia Dortmund - Arsenal - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement