Dembele Ayrılmak İstiyor - Son Dakika
Spor

Dembele Ayrılmak İstiyor

Dembele Ayrılmak İstiyor

Tottenham Hotspur’un Belçikalı orta saha oyuncusu Moussa Dembele, sezon sonunda Brezilya’da olmak için daha fazla süre alması gerektiğinin farkında.

18.11.2013 19:11

Dembele, Belçika Milli Takımı ile birlikte 2014 Dünya Kupası'nda yer alabilmek için Tottenham'dan ayrılmayı dahi göze almış durumda.

Takımının son oynadığı Newcastle United karşılaşmasına ilk 11'de başlayan ancak ikinci devre başında yerini Sandro'ya bırakan 26 yaşındaki oyuncu, sezonun kalan kısmında daha az süre alacağını düşünüyor. Ülkesinde yayın yapan gazetelerden Nieuwsblade'ye konuşan futbolcu, "Elbette, bu durumdan memnun değilim. Hocam bana bunun taktiksel bir tercih olduğunu, savunmanın önünde defansif nitelikleri daha gelişkin bir oyuncu kullanmak istediğini söyledi" derken hücuma dönük pozisyonlarda rekabetin çok dişli olduğunu da vurguladı.

Nitekim Tottenham'ın evinde West Ham'la oynadığı ve 0-3 mağlup olduğu maça dek sürekli ilk 11'de oynayan Dembele, rakibin kontra ataklarla etkili olduğu bu karşılaşmanın ardından Andre Villas-Boas'ın gözünden düştü. Sonrasındaki 4 lig maçında en fazla 45 dakika sahada kalırken, defansif orta saha pozisyonunu Sandro'ya devretti.  15 milyon Euro karşıığında transfer olduğu Fulham'da forma giydiği günlerde top tekniği ve pas kabiliyeti ile öne çıkan oyuncunun, çok sayıda kulübün ara transfer listesinde yer alacağı tahmin ediliyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Dembele Ayrılmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement