Dörtlü Final İçin Geri Sayım Başladı - Son Dakika
Spor

Dörtlü Final İçin Geri Sayım Başladı

Dörtlü Final İçin Geri Sayım Başladı

Ankara’da yarın başlayacak olan 2014 CEV DenizBank Erkekler Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali’nin basın toplantısı yapıldı.

21.03.2014 15:06

Ankara'da yarın başlayacak olan 2014 CEV DenizBank Erkekler Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nin basın toplantısı yapıldı.

Halkbank'ın ev sahipliğinde başkent Ankara'da gerçekleştirilecek olan 2014 CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nin basın toplantısı, bugün Crowne Plaza Hotel'in Anadolu Güneşi Salonu'nda yapıldı.

Toplantıya, CEV Kıdemli Başkan Vekili Aleksandar Boricic, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil, Halkbank Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu ile Dörtlü Final'de mücadele edecek Halkbank, Jastrzebski Wegiel ( Polonya,) Belogorie Belgorod (Rusya) ve Zenit Kazan (Rusya) takımlarının başantrenörleri ile takım kaptanları katıldı.

"TÜM KULÜPLERE BAŞARILAR DİLİYORUM"

Toplantıda konuşan TVF Başkanı Özkan Mutlugil, böyle prestijli bir organizasyonun Türkiye'de düzenlenmesinden dolayı çok mutlu ve gururlu olduklarını belirterek, "Halkbank Spor Kulübü gibi Türk voleyboluna 30 yılı aşkın süredir destek veren takımlarımızın aldığı başarılar bizi gururlandırıyor. Bu turnuvanın adı Avrupa Şampiyonlar Ligi, ancak aslında dünya voleybolunu değerlendirirsek, bütün kıtalar içerisinde en prestijli olan kulüpler şampiyonası bu. Bu nedenle, böyle bir organizasyonu ülkemize getiren öncelikle Halkbank Spor Kulübü Başkanı ve Kulübü'ne, bu organizasyonun gerçekleştirilmesinde Türkiye'ye güvenen ve imkan sağlayan CEV Başkanı Andre Meyer ve CEV'e teşekkür etmek istiyorum. Burada yer alan sporcularımız dünyanın en iyi sporcuları. Onları Ankara'da izleme fırsatı bulacağız. Dörtlü Final'de yer alacak tüm kulüplere başarılar diliyorum" dedi.

"EN İYİ OLAN TAKIMIN KAZANMASINI TEMENNİ EDİYORUM"

CEV Kıdemli Başkan Vekili Aleksandar Boricic ise Dörtlü Final'e kalma başarısı gösteren bütün takımlara başarılar dileyerek, "Öncelikle DenizBank, TVF ve Halkbank'a bu organizasyona olan katkılarından ötürü teşekkür ederim. Bu turnuva Avrupa voleybolu için çok önemli. Finale kalan 4 takımın da bizlere seyir zevki yüksek voleybol izleteceğine inanıyor, en iyi olan takımın kazanmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

"DÜNYANIN EN BÜYÜK ORGANİZASYONU"

Halkbank Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu ise çok güzel bir organizasyon düzenleeyceklerine değinerek, "CEV Başkanı Andre Meyer ve CEV'e bu organizasyonu gerçekleştirmemizde bize güvendikleri için, TVF Başkanı Özkan Mutlugil ve TVF'ye bütün katkıları için teşekkür ederim. Bu organizasyon dünyanın en büyük organizasyonu, takımlar en iyi takımları, sporcular da en iyi sporcuları. Bir teşekkür de banka yönetimimize etmek istiyorum. Voleybola 30 yıldır katkı veriyoruz, geçen hafta da Plaj Voleybolu Ligi'nde şampiyon olduk. Geçtiğimiz sene voleybolda CEV Kupası'nı aldık. Bu sene de Şampiyonlar Ligi kupasını kazanacağımıza inanıyorum. İnşallah çok güzel bir organizasyon gerçekleştireceğiz ve tarihin güzel sayfalarında yer alacağız. Bütün kıymetli takımları burada ağırlamaktan mutluluk duyuyor, başarılar diliyorum" diye konuştu.

Dörtlü Final'de yer alacak takımların baş antrenörleri ve takım kaptanları da güzel bir turnuva olmasını dileyerek, iddialarını ortaya koydu.

2014 CEV DenizBank Erkekler Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final'i, yarın Ankara Başkent Voleybol Salonu'nda oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Karşılaşmaların programı şu şekilde:

22 Mart 2014, Cumartesi

14.00 Belogorie Belgorod - Zenit Kazan (NTV Spor)

17.00 Jastrzebski Wegiel - Halkbank (NTV Spor)

23 Mart 2014, Pazar

14.00 Üçüncülük maçı (NTV Spor)

17.00 Final (NTV Spor) - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Dörtlü Final İçin Geri Sayım Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement