Enduroculara Magazin Startı Verildi - Son Dakika
Spor

Enduroculara Magazin Startı Verildi

Enduroculara Magazin Startı Verildi

1'inci ayak yarışları, geçen yıl kazada ölen motosikletçi Kemal Merkit anısına verilen magazin startı ile başladı.

30.03.2013 16:31  Güncelleme: 12:25

Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, yarışın startını Bodrum Motosiklet Kulübü sporcusu Mustafa Özkeskin'in 10 numaralı motosikleti ile başlama noktasına gelen Bodrum Belediye Başkanı DP'li Mehmet Kocadon için verdi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu ile Bodrum Motosiklet Kulübü (BMK) tarafından 31 Mart'ta Bodrum'un Kızılağaç Parkuru'nda yapılacak Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 1'inci Ayak Yarışmaları'nın magazin startı verildi. 07 Eylül 2012'de Trans Anatolia Rally Raid yarışlarında bir yarışçının arkadan çarpması sonucu hayatını kaybeden Bodrum Motosiklet Kulübü kurucu üyelerinden Kemal Merkit anısına düzenlenen yarış için Bodrum Belediye Meydanı'ndan Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan startı verdi. 117 sporcunun katıldığı yarışın ilk startını Gödekmerdan, Bodrum Motosiklet Kulübü sporcusu Mustafa Özkeskin'in 10 numaralı motosikleti ile başlama noktasına gelen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon için verdi. Kaskını takan Kocadon, startın verilmesi ile gaza bastı. Bazı sporcularun yarışın başlamasının ardından motosikletin ön tekerleğini kaldırarak, yola devam etmesi ilginç görüntüler oluşturdu.

İzmir, İstanbul, Adana, Uşak, Sakarya gibi birçok ilden gelen enduro sporcuları yarın farklı zorluk dereceleri olan bir extrem ve 2 enduro test etaplarından oluşan toplam 24 kilometrelik parkurda 3 tur yarışacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Enduroculara Magazin Startı Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement