Erganispor Hedefe Doğru - Son Dakika
Spor

Erganispor Hedefe Doğru

Erganispor Hedefe Doğru

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de mücadele takımı Erganispor'da hedef şampiyonluk. Yönetim ve futbolcular şampiyonluk için yürek birliği yaptı.

05.11.2014 18:47

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de mücadele eden Erganispor'da 2- 0'lık Bismil Belediyespor galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Sarı siyahlı ekip bu sonuçla ligdeki 3'üncü maçından 4'üncü puanına ulaştı.

Erganispor Kulüp başkanı Ekrem Senvar, Bismil Belediyespor karşısında haklı bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, "Bu galibiyetimizi tribünlerdeki yerlerini alarak karşılaşma boyunca bizleri destekleyen taraftarlarımıza ve bütün ilçe halkına hediye ediyoruz. Bu galibiyetle istediğimiz çıkışı yakaladık. Galibiyete emeği geçen teknik heyeti ve tüm oyuncularımızı kutluyorum. Ayrıca her maçta tribünlerdeki yerlerini alarak maçlarımızı izleyen ve maddi manevi her türlü desteği veren ilçe Kaymakamımız Eşref Yonsuz'a da ayrıca teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hedefimiz, galibiyet serisini devam ettirmek olacaktır" dedi.

"Misafirperverliğimizi Göstereceğiz"

Ligde oynadıkları her 3 maçta da çok sayıda gol pozisyonu üretmelerine rağmen bunları değerlendiremediklerine dikkat çeken Senvar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Artık Bismil Belediyespor maçı geride kaldı. Şu an itibarıyla önümüzdeki hafta sonu Ergani İlçe Stadında konuk edeceğimiz Silvan Belediyespor maçına odaklanmış bulunmaktayız. Bu maçı da kazanarak seri yakalamak istiyoruz. Takım olarak bunu başaracak güç ve potansiyele sahibiz. Biz futbolumuzun yanında centilmenliğimizle de ön plana çıkmak istiyoruz. Bu nedenle sahada galibiyeti kovalarken asla centilmenliği de elden bırakmayacağız. Silvan'da bu kentin güzide bir ilçesidir ve sıkı bir dostluğumuz var. Skorlar ve maçlar bu dostluğun önüne asla geçemeyecektir bu nedenle Silvan Belediyesporu en iyi şekilde ağırlayarak misafirperverliğimizi göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Erganispor Hedefe Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement