Eskişehir Basket Adana'da Galibiyet Peşinde - Son Dakika
Spor

Eskişehir Basket Adana'da Galibiyet Peşinde

Eskişehir Basket Adana\'da Galibiyet Peşinde

Türkiye Basketbol 1. Ligi 2. haftasında evinde Finalspor ile oynadığı karşılaşmayı 78-76 kazanan ve ilk galibiyetini elde eden Eskişehir Basket, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

21.10.2015 17:21

Türkiye Basketbol 1. Ligi 2. haftasında evinde Finalspor ile oynadığı karşılaşmayı 78-76 kazanan ve ilk galibiyetini elde eden Eskişehir Basket, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Hafta içinde günde çift idman yapan Eskişehir Basket, bugün gerçekleştirdikleri son idmanın ardından 23 Ekim Cuma günü saat 19.00'da Adana Menderes Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan Adanaspor müsabakası için yola çıkacak.

3. haftada karşılaşacağı Adanaspor müsabakası öncesinde açıklamalarda bulunan Eskişehir Basket Genel Menajeri Ege Taşpınar, geçen hafta Eskişehir'de oynadıkları ve galip geldikleri Final Spor karşılaşmasının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Taşpınar, "Eskişehir'de oynadığımız ilk maçtan galibiyetle ayrıldık. Evimizde oynadığımız karşılaşmaları bir galibiyet serisine dönüştürmek istiyoruz. Bu hafta 5 gün içerisinde 2 önemli maça daha çıkacağız. Bu ligdeki birçok takım ciddi yatırımlar yapmış, güçlü kadrolar kurmuş ekipler. O yüzden kolay maç yok" dedi.

"ÜST SIRALARDA OLMAK İÇİN BU TARZ DEPLASMANLARDAN GALİP GELMELİYİZ"

23 Ekim Cuma günü Adana'da oynayacakları Adanspor karşılaşması için de değerlendirmelerde bulunan Taşpınar şunları dile getirdi:

" Adanspor ciddi anlamda güçlü bir ekip. Terrell Stoglin, Nikolay Pastal gibi etkili; Kaspars Kambala gibi çok tecrübeli oyuncuları olan, dinamik gençlere sahip, sert, agresif ve iştahlı bir takıma karşı oynayacağız. Üst sıralarda olmak için bu tarzda deplasmanlardan galip gelmemiz gerekiyor. Takımımızdan çok ümitliyiz."

Öte Yandan, Adanaspor ile oynanacak olan karşılaşmadan sonra Eskişehir'e dönecek olan Eskişehir Basket, 28 Ekim Çarşamba günü Anadolu Üniversitesi Spor Salonu'da 19.00'da Simpaş Denizli'yi konuk edecek. Ayrıca maç öncesinde seyirciler için Espark'tan ücretsiz otobüs kaldırılacağı ve karşılaşmaların biletlerinin maç günü stadyum gişelerinden 5 TL'ye numarasız olarak satışa sunulacağı bildirildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eskişehir Basket Adana'da Galibiyet Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement