Eskişehirspor'da Transfer Çalışmaları - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor'da Transfer Çalışmaları

Eskişehirspor\'da Transfer Çalışmaları

Siyah kırmızılı takım, Almanya'nın Bayer Leverkusen takımından gurbetçi futbolcu Okan Aydın'ı ve Kardemir Karabükspor'dan Bertul Kocabaş'ı renklerine bağladı Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Saraç: "Galatasaraylı futbolcu Erman Kılıç'ı transfer etmek için teklif verdik. Galatasaray ile görüşmelerimiz devam ediyor"

05.09.2013 16:32

Eskişehirspor, Almanya'nın Bayer Leverkusen takımından gurbetçi futbolcu Okan Aydın'ı ve Kardemir Karabükspor'dan Bertul Kocabaş'ı transfer etti.

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın raporları doğrultusunda transfer çalışmaları gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Eskişehirspor'u yakışan futbolcular renklerine bağladıklarını ifade eden Saraç, "Gurbetçi futbolcu Okan Aydın'ı ve Kardemir Karabükspor'dan Bertul Kocabaş'ı transfer ettik. Galatasaraylı futbolcu Erman Kılıç'ı transfer etmek için teklif verdik. Galatasaray ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bu transferi de bitirmek istiyoruz" dedi. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Eskişehirspor'da Transfer Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement