Eskişehirspor, Galibiyete Hasret - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor, Galibiyete Hasret

Eskişehirspor, Galibiyete Hasret

Eskişehirspor'un Spor Toto Süper Ligde yaptığı son 7 maçta 4 beraberlik, 3 de mağlubiyet aldı.

05.11.2014 13:13  Güncelleme: 13:20

Eskişehirspor'un Spor Toto Süper Lig'de yaptığı son 7 maçta 4 beraberlik, 3 de mağlubiyet aldı.

Eskişehirspor, Süper Lig'e sahasında ağırladığı Torku Konyaspor'u Hürriyet Gücer ve Erkan Zengin golleriyle 2-1 yenerek galibiyetle başladı. Bir sonraki hafta Galatasaray ile deplasmanda karşılaşan "Es-Es'ler, rakibiyle golsüz berabere kalarak hanesine bir puanı yazdırdı.

Eskişehirspor, 3. haftada sahasında Gençlerbirliği'ne 2-0 yenilerek bu sezon ki ilk mağlubiyetini aldı. Beşiktaş ile deplasmanından da 1-1'lik skorla bir puan alan siyah-kırmızılı ekip, bir sonraki hafta Çaykur Rizespor'a sahasında 2-1 mağlup oldu. "Kırmızı şimşekler", ligdeki 6. maçında konuk olduğu Bursaspor ile 2-2 berabere kalarak bir puan kazandı.

Eskişehirspor, ligin 7. haftasında da deplasmanda 2-0 öne geçtiği Mersin İdmanyurdu maçını 4-2 kaybetti. Siyah-kırmızılı takım, pazartesi günü sahasında ağırladığı Balıkesirspor ile de 2-2 berabere kalınca galibiyet hasretini 7 maça çıkarttı.

"Es-Es"ler, ligin ilk haftasındaki Torku Konyaspor galibiyetinin ardından yaptığı 7 maçta 4 beraberlik, 3 de mağlubiyet aldı. Rakip ağları 10 kez havalandıran "kırmızı şimşekler", bu maçlarda kalesinde de 14 gol gördü.

Eskeşehirspor, ligde topladığı 7 puanla 16. sırada yer alıyor. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Eskişehirspor, Galibiyete Hasret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement