FIFA Turnuva Direktörü Castro: Harika Bir Stat Var - Son Dakika
Spor

FIFA Turnuva Direktörü Castro: Harika Bir Stat Var

FIFA Turnuva Direktörü Castro: Harika Bir Stat Var

U-20 Dünya Kupası FIFA Turnuva Direktörü Luis Castro, Kayseri'nin harika bir stada sahip olduğunu söyledi.

26.06.2013 14:30  Güncelleme: 16:19

Devam eden U-20 Dünya Kupası maçları için Kayseri'de bulunan FIFA Direktörü Luis Castro, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Castro, çok güzel bir organizasyon yaptığını belirtti ve şöyle dedi:

"FIFA olarak Türkiye'de ilk kez uluslararası bir turnuva düzenliyoruz. Kayseri'de şu ana kadar herşey çok güzel gidiyor. Yerel organizasyon komitesinin burada çok profesyonelce hazırlıklar yaptığını ve işleri çok iyi şekilde koordine ettiğini gördük. Sizin desteğiniz de çok önemli ve çok memnunuz. Fakat hepsinden önemlisi burada harika bir stat var. Çok mükemmel imkanlara sahip ve gerçekten her yönüyle uluslararası standartlarda. 14 yıldır Arjantin milli takımı ile dünyanın çok değişik ülkelerinde turnuvalara katıldık. Bu tür organizasyonlarda gördüğüm en güzel şehir Kayseri. İnsanları çok sıcak ve ilgili. Bu şehir, geleceğin yıldızları olacak futbolcuları izlemeyi hak ediyor. Dünyada 500 milyon insan bu turnuvayı izliyor. Turnuvaya sağlamış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ediyorum."

Belediye Başkanı Özhaseki ise, "Aylar öncesinden başlattığımız hazırlıklar neticesinde sıkıntısız bir organizasyon gerçekleşiyor. Önümüzdeki yıl da kayak şampiyonası düzenlenecek. Şehir olarak bu konuda artık bir hayli tecrübe kazandık" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor FIFA Turnuva Direktörü Castro: Harika Bir Stat Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement