Fikret Orman, Torbalı'da Dernek Binası Açılışına Katıldı - Son Dakika
Spor

Fikret Orman, Torbalı'da Dernek Binası Açılışına Katıldı

Fikret Orman, Torbalı\'da Dernek Binası Açılışına Katıldı

Kurulduğu ilk günden itibaren önemli işlerin altına imzasını atan Torbalı Beşiktaşlılar Derneği (TOBED), dernek binasını hizmete soktu.

20.04.2013 16:27

Kurulduğu ilk günden itibaren önemli işlerin altına imzasını atan Torbalı Beşiktaşlılar Derneği (TOBED), dernek binasını hizmete soktu.

Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman'ın katılımı ile gerçekleşen açılışa Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, Emniyet Müdürü Ergün Gediz, CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar, Torbalı Baro Başkanı Doğan Turan, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Behçet Çınar ve birçok kurumun başkanı ile çok sayıda taraftar katıldı.

"FAAL BİR DERNEK OLACAĞIZ"

Torbalı Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Övünç Demir, Başkan Orman'ın sözünde durduğunu ve açılışa katıldığı için teşekkür ettiğini belirtti. Açılış sonrası taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Fikret Orman, bol bol imza dağıtarak, sevenleriyle fotoğraf çektirdi. Dernek olarak birçok çalışmaya imza atacaklarını ve sürekli aktif olacaklarını da sözlerine ekleyen Övünç Demir, Beşiktaş Futbol Okulu'nu da ilçede açacaklarını söyledi.

Dernek sayesinde Beşiktaşlıların ilçedeki bütün organizasyonlarını gerçekleştireceklerini ifade eden Demir, "Dernek olarak yurt içi ve yurt dışı maçlarına taraftarlarımızla gideceğiz. Bunun çalışmalarını ve organizatörlüğünü dernek olarak üstleneceğiz. Okullarımızda Atatürk'ü ve Beşiktaş'ı anlatan seminerler düzenleyeceğiz. Faal bir dernek olarak Beşiktaş'a gönül vermiş insanlara hizmet vereceğiz. Kurmayı planladığımız Beşiktaş Futbol Okulu'nda da yetenekli sporcuların yetiştirilmesini ve futbola kazandırılmasını sağlayacağız" diye konuştu.

ORMAN: "TORBALI'DAKİ COŞKU BENİ ETKİLEDİ"

Derneğin açılış kurdelesini ise Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Torbalı Kaymakamı Aydın Memük birlikte kesti. Dernek açılışında kısa bir konuşama yapan Fikret Orman şunları söyledi:

"Torbalı'ya böylesine güzel bir dernek kazandıran arkadaşlarımızı kutluyorum. Kendilerinin inandıkları yolda başarılı olmalarını diliyorum. Torbalı'ya ilk defa geldim. Buradaki Beşiktaş coşkusu beni etkiledi. Burası Beşiktaş'ımızın temsil edildiği bir yer. Hayırlı olsun." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fikret Orman, Torbalı'da Dernek Binası Açılışına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement