G.antep B.b'den Müthiş Bir İş! - Son Dakika
Spor

G.antep B.b'den Müthiş Bir İş!

G.antep B.b\'den Müthiş Bir İş!

Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubu maçında Bank Asya 1.

27.01.2011 00:01

Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubu maçında Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Spor Toto Süper Lig takımlarından Manisaspor'a konuk oldu. Karşılaşma 2-1 G.Antep B.B üstünlüğü ile bitti.

35. dakikada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor atağında Serdar, hızla ceza sahası içine girdi. Serdar'ın vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Recep'in yanından fileler ile buluşturdu. Manisaspor'un bu gole cevabı ise 79'ta Carlos Floresta Kahe ile verdi. G.Antep B.B'de hayalleri gerçeğe dönüştüren golü ise 89'da Zafer Şakar kaydetti.

Bu sonucun ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kupada grup maçlarında yenilmezliğini sürdürdü ve 4.maçında 2. galibiyetini alarak puanını 8 yaptı. Manisaspor ise kupa serüvenini son grup maçında aldığı bu yenilgiyle puansız olarak tamamladı.

Grupta gecenin diğer maçında Beşiktaş, Trabzonspor'u İnönü Stadı'nda 2-1 mağlup ederek grubu 9 puanla lider tamamladı. Trabzonspor ise G.Antep B.B'nin galibiyetiyle grupta 3.sıraya geriledi ve kupaya veda etti.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

8.dakikada Serdar'ın ceza sahası dışından sert vuruşunda meşin yuvarlak kale direğinin hemen yanından auta çıktı.

12.dakikada Manisaspor atağında Makukula'nın ceza sahası içinde kafayla indirdiği topa Mehmet Güven düzeltip vurdu, kaleci Kazım son anda ayaklarıyla meşin yuvarlağa müdahale ederek tehlike bölgesinden uzaklaştırdı.

17.dakikada Ahmet Özek'in sağ kanattan ortasına müsait pozisyondaki Makukula kafa ile vurdu, kaleci Kazım, üstüne gelen topu tokatlayarak uzaklaştırdı. Dönen topu kontrol eden Bekir sert vurdu, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

35.dakikada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor atağında Serdar, hızla ceza sahası içine girdi. Serdar'ın vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Recep'in yanından fileler ile buluştu. 0-1

38.dakikada İwanski'nin kullandığı serbest vuruş kale direğinin hemen yanından auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un üstünlüğüyle sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR (2.YARI)

57.dakikada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor atağında Serdar ceza sahası içinde topla buluştu. Bu futbolcunun sert şutunda kaleci Recep topu tokatlayarak tehlike bölgesinden uzaklaştırdı.

79.dakikada cezalanına giren Yiğit Gökoğlan, meşin yuvarlağı yerden Kahe'ye gönderdi. Kahe'nin şutunda top ağlara gitti: 1-1

89. dakikada Manisaspor defansının uzaklaştırmak istediği topu, Zafer yakın mesafeden sert vurarak ağlara gönderdi.1-2

Karşılaşma Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Manisaspor: 1 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: 2

Stat: 19 Mayıs Hakemler: Serkan Çınar, Özgür Ertem, Erdem Gökalp

Manisaspor : Recep, Ferhat, Kalabene, Hüseyin Tok, Dion, Bekir, Mehmet Güven, Iwanski, Bülent (Dk.60 Yiğit Gökoğlan), Ahmet Ilhan (Dk.72 Samet), Makukula (Dk.60 Kahe)

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Kazım, Eren (Dk.84 Abdullah), Cihan, Zafer, Ferit, Kenan (Dk.90 Ahmet), Osman, Ali Sakal, Erkan, Uğur (Dk.69 Ferdi), Serdar

Goller: Dk.36 Serdar, Dk.89 Zafer (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor), Dk.79 Kahe (Manisaspor)

Sarı Kartlar: Dk.26 Ivanski, Dk. 58 Kalabane (Manisaspor), Dk.80 Osman, Dk.85 Erkam, Dk. 87 Abdullah (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor G.antep B.b'den Müthiş Bir İş! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement