Galatasaray Hitzfeld'i İstiyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray Hitzfeld'i İstiyor

Galatasaray Hitzfeld\'i İstiyor

Arjantin maçı sonrası, "Artık TV'de yorum yapacağım" diyen 65 yaşındaki Alman Hoca'ya 15 milyon Euroluk resmi teklif yapılacak.

03.07.2014 03:24  Güncelleme: 08:51

Mancini gideli 22 gün oldu ancak hala Galatasaray teknik direktörünü bulamadı. Bu bekleyişin tek nedeni de Başkan Ünal Aysal'ın Alman ekolü ısrarı. Bu konuda her gün yeni bir iddia ortaya atılıp 3 gözde Löw, Klinsmann, Hitzfeld cephelerinden olumsuz açıklamalar gelirken Galatasaray cephesi umudunu kesmiş değil. Bu nedenle ilk temas İsviçre milli takımı ile Dünya Kupası macerasını tamamlayan Ottmar Hitzfeld'le yapılacak.

4.5 milyon Euro teklif edilecek

Daha önce menajerler aracılığı ile B. Dortmund ve B. Münih'te 2 Şampiyonlar Ligi, 7 Bundesliga şampiyonluğu gören 65 yaşındaki kurt hocaya mesaj veren G. Saray yönetimi, resmi olarak kapıyı çalacak. Arjantin maçı sonrası, "TV'de yorumculuk yapacağım. TV'de maç kaybetmeyeceğim. Beni sakin bir hayat bekliyor" açıklaması yapan Alman hoca için 4.5 milyon euroyu da kenara ayırdı.

Başkan Aysal ikna edebilir

Başkan Ünal Aysal da gerekirse Hitzfeld ile yüz yüze görüşüp, "65 yaşında emekli olunmaz. 70 bile değilsiniz. Sizin gibi tecrübeli bir hocaya ihtiyacımız var" diyerek Alman hocayı ikna etmeyi planlıyor. Florya'ya Hitzfeld getirilirse 2. Derwall projesi de hayata geçecek. Aslan diğer adaylar Löw, Klinsmann, Moyes için de beklemede.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray Hitzfeld'i İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement