Gökhan Güleç İnegölspor'da Yuvaya Döndü - Son Dakika
Spor

Gökhan Güleç İnegölspor'da Yuvaya Döndü

Gökhan Güleç İnegölspor\'da Yuvaya Döndü

Futbola 7 yaşında İnegölspor'da başlayan Gökhan Güleç, Beşiktaş ve yurt dışı macerasından sonra yeniden yuvasına döndü.

30.08.2013 13:37

Futbola 7 yaşında İnegölspor'da başlayan Gökhan Güleç, Beşiktaş ve yurt dışı macerasından sonra yeniden yuvasına döndü.

İnegölspor alt yapısında yetiştikten sonra yıldızı parlayan Gökhan Güleç, Süper Lig'de Gaziantepspor, Beşiktaş ve Bursaspor'da oynadıktan sonra yurt dışına gitti, sonunda da yetiştiği yuvaya döndü. İnegölspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Gökhan Güleç, 7 yaşında İnegölspor'da başlayan futbolculuk yaşamı ve yeni hedeflerini DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) anlattı. "Süper Lig'de yer almadıktan sonra ha Spor Toto 1'inci Lig, ha Spor Toto 2'nci Lig'de oynamışsın arada hiçbir fark yok" diyen Gökhan Güleç, şunları söyledi:

"SON OLARAK YURT DIŞINDA OYNADIM"

"Henüz 7 yaşındayken İnegölspor camiasında futbolla tanıştım. 20 yaşına kadar alt yapının her kademesinde oynadım. A Takımda gösterdiğim performans sonrasında Gaziantepspor'a transfer oldum. Beşiktaş ve Bursaspor'da da forma giydikten sonra en son yurt dışında Hazar Lankaran'da oynadıktan sonra tekrar yuvaya dönmeyi düşündüm. Bana İnegölspor'dan yapılan teklifi, futbola başladığım takımı üst liglere taşıyabilmek için hiç düşünmeden kabul ettim. İnşallah bu sezon belirlenen ilk hedefimize ulaşırız."

"DOĞDUĞUM YERİ TERCİH ETTİM"

"Süper Lig'de oynamayacaksanız diğer liglerin per farklı olmadğını düşünüyorum. Kendi doğduğum, büyüdüğüm ve yetiştiğim takımda oynamanın daha anlamlı olduğunu düşünüyorum. Burada kazanacağımız başarılar benim için çok değerli olacak. En büyük düşüncem, futbolculuğumun ilk yıllarında yaşadığımız o büyük heyecanları, galibiyet coşkularını tatmak en büyük dileğim."

"HEDEF ŞAMPİYONLUK"

"İnegölspor olarak hedefimiz şampiyon olarak bir üst lige çıkabilmek. Ben bu hedefi sadece PTT 1'inci Ligi ile sınırlandırmak istemiyorum. İnegölspor daha önce olduğu gibi yine büyük hedeflere yürüyecektir. Ben ve arkadaşlarım bu hedefe yürüyebilmek için sahada olağanüstü mücadele vereceğiz. Taraftarlarımızın da bize bu yolda destek vermelerini bekliyoruz." - İnegölbursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Gökhan Güleç İnegölspor'da Yuvaya Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement