Hekimoğlu Doğanspor Şampiyonları Bünyesinde Barındırıyor - Son Dakika
Spor

Hekimoğlu Doğanspor Şampiyonları Bünyesinde Barındırıyor

Hekimoğlu Doğanspor Şampiyonları Bünyesinde Barındırıyor

Trabzon boksuna yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Hekimoğlu Doğanspor bir çok kategoride şampiyonları bünyesinde barındırıyor.

29.05.2014 12:31  Güncelleme: 12:32

Trabzon boksuna yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Hekimoğlu Doğanspor bir çok kategoride şampiyonları bünyesinde barındırıyor. Antrenör Nazım Dalkıran altyapıda da büyük bir hamle içerisinde olduklarını belirterek, Eğitim anlamında 60 sporcuya hizmet verdiklerini ve gelecekte bu sporcuların arasından büyük şampiyonlar çıkacağını söyledi.

Büyükler seviyesinde, Tolgahan Öztürk (49 kilo - Türkiye Şampiyonu - Milli), Onur Arslan (60 kilo - Dünya Üçüncüsü), Fatih Keleş (64 kilo - Avrupa Şampiyonu), Çetin Özdemir (69 kilo - Avrupa Şampiyonu, Dünya İkincisi), Abdulkadir Köroğlu (75 kilo - Avrupa Üçüncüsü), Batuhan Kılıç (75 kilo - Türkiye Şampiyonu - Milli), Vural Nuhoğlu (91 kilo - Türkiye Şampiyonu- Milli), Hüseyin Özdündar (+91 kilo - Türkiye Şampiyonu - Milli) gibi üst düzey sporculara sahip olduklarını hatırlatan Dalkıran, bu önemli değerleri tekrar Trabzon'a döndüren kulüp yönetimine de teşekkür etti.

Şu anda önlerinde bulunan büyük ve küçük minikler Türkiye Şampiyonası'na hazırlandıklarının altını çizen Nazım Dalkıran, her iki şampiyonadan da en iyi dereceleri alarak Trabzon'a dönmek istediklerini söyledi. Dalkıran, "Yıllarca talep etmemize rağmen şampiyon boksörlerimizin Trabzon'a dönüşü ve burada kalmaları tamamen Hekimoğlu Doğanspor Kulübü sayesinde olmuştur. Bu durum Trabzon boksuna yapılan en büyük hizmetlerin başında gelmektedir. Hekimoğlu Doğanspor bu şampiyonalar sahip çıkarak Trabzon'a kalmalarını sağlamıştır. Bize düşen görev bundan sonra elde edeceğimiz başarılarla kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek ve bu desteğe karşılık vermektir" diye konuştu.

Hekimoğlu Doğanspor Başkanı Suat Hekimoğlu ise kulüp olarak sadece futbola değil, boksa da büyük önem verdiklerini dile getirerek, "Trabzon'un bu spordaki büyük potansiyelini değerlendirmek istiyoruz" dedi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hekimoğlu Doğanspor Şampiyonları Bünyesinde Barındırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement