Hentbol - Son Dakika
Spor

Hentbol

Hentbol

Süper Lig ekiplerinden Ordu Boztepe Gönülspor, 9 oyuncuyla anlaşma sağladı.

16.07.2014 17:15

Bayanlar Hentbol 1. Lig'den Süper Lig'e çıkmayı başaran Ordu Boztepe Gönülspor'da transfer çalışmaları kapsamında biri yabancı olmak üzere 9 oyuncuyla anlaşma sağlandığı belirtildi.

Kulüp başkanı Şükrü Gönül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini anlattı.

Gönül, 8 yerli ve 1 yabancı olmak üzere 9 oyuncuyla anlaşmaya vardıklarını dile getirerek, oyuncuların tamamıyla 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını kaydetti.

Takımın büyük ölçüde şekillendiğine işaret eden Gönül, şöyle konuştu:

"Anlaşma sağladığımız oyuncular Serpil İskenderoğlu, Yasemin Şahin, Neriman Sevgilican, Betül Yılmaz, Yeliz Yılmaz, Serpil Çapar, Gülsin Sarıyel, Seda Yörükler ve Robertina Mechevsha. Bu oyuncularımızdan birçoğu A milli takımımızın da oyuncuları. Yabancı transferimiz de Makedonya milli takımının kaptanı. Sırada kaleci transferimiz var. Bu oyuncu ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bu transferimizi de kısa süre içerisinde tamamlamak istiyoruz. İnşallah güçlü bir kadro oluşturarak lige başlayacağız. Hedefimiz ligde üst sıraları zorlamak."

Gönül, yeni sezon hazırlıklarına ağustos ayı itibarıyla Ordu'da başlayacaklarını kaydetti. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hentbol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement