İpekyoluspor, 90'da Yenildi - Son Dakika
Spor

İpekyoluspor, 90'da Yenildi

İpekyoluspor, 90\'da Yenildi

Van'ı Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden Van İpekyoluspor, deplasmanda karşılaştığı Erganispor'da 90. Dakikada yediği golle 1-0 mağlup oldu.

03.11.2013 15:01  Güncelleme: 10:38

Kulüp Başkanı Mahmut Kahraman ve Teknik Direktör Atilla Biçici, önceki haftalardaki şansızlıklarının devam ettiğini belirtti.

Van'ı BAL Ligi'nde temsil eden İpekyoluspor, deplasmanda karşılaştığı Diyarbakır Erganispor'a şanssız bir şekilde yenildi. Cizre Basraspor karşılaşmasında 90+12'nci dakikada gol yiyerek mağlup olan İpekyoluspor, bu karşılaşmada da 90 dakika direnmesine rağmen uzatmalara gidilirken rakibinden yediği golle bir puandan oldu.

Atilla Biçici teknik sorumluluğunda sahaya; Selim, Ramazan, Alaattin, Fuat, Levent, Ahmet, Özer, Murat, M.Ali, Yusuf ve Taner ilk onbiri ile çıktı.

İlk yarıda iki takım da gol aradı, ancak etkili pozisyonlar olmadığı için gol gelmedi. İkinci yarıda rakibine oranla daha iyi oynayan İpekyoluspor, şanssız bir şekilde 90'ıncı dakikada yediği golle rakibine üç puan kaptırdı.

Karşılaşma sonrası gazetemize açıklama yapan İpekyoluspor Teknik Direktörü Atilla Biçici, "Oyuncularım iyi mücadele etti. Ancak şanssız bir şekilde sağdan gelen atakta savunma oyuncularının da hatasıyla golü yedik ve uzatmaların ardından maç sona erdi. Son haftalarda bir türlü şansızlığımızı yenemedik. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Mahmut Kahraman ise son derece iyi oynadıkları maçtan puansız dönmenin kendilerini üzdüğünü ifade etti.

Van Bölge Gazetesi- Bişar Ulutaş

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor İpekyoluspor, 90'da Yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement