Karabükspor Başkan Adayı Destek Turlarında - Son Dakika
Spor

Karabükspor Başkan Adayı Destek Turlarında

Karabükspor Başkan Adayı Destek Turlarında

Bu sezon PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan Kardemir Karabükspor’un 11 Temmuz’da yapılacak olan genel kurulunda başkanlığa aday olan Hikmet Feridun Tankut ve mevcut başkan Hakan Yılmaz, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’u makamında ziyaret etti.

23.06.2015 13:30

Bu sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan Kardemir Karabükspor'un 11 Temmuz'da yapılacak olan genel kurulunda başkanlığa aday olan Hikmet Feridun Tankut ve mevcut başkan Hakan Yılmaz, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Feridun Tankut, Kardemir Karabükspor'un köklü bir takım olduğunu ancak siyasetin içerisinde de olduğu gibi ufak tefek yanlışlıklar olduğunu, bunların zamanla düzeleceğini söyledi. Başkan Aksoy'a da hem destek hem nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Tankut, "Safranbolumuz bizim her zaman medarı iftiharımız olmuştur. Sayın başkanımızın da son 6 yılda yaptığı birbirinden değerli hizmetler ortada. Kendisinin de koyu bir Karabükspor taraftarı olduğunu bilmekteyim. Bu nedenle kendilerinden destek almak için burada bulunuyorum. Karabüksporumuzu yeniden elbirliği ile Süper Lig'e çıkaracağız" dedi.

Başkan Aksoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Feridun beyefendiye güzel sözlerinden ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Elbette ki her daim Karabüksporumuzun yanındayız, olmaya da devam edeceğiz. Feridun beyefendiye de güvenimiz tam. Kesinlikle ümitliyiz. Takımımız yeniden Süper Lig'e yükselecektir. Bizler Safranbolu Belediyesi olarak özellikle kendi sahamızda olan her maça Safranbolu'dan araç kaldırdık ve o araçlar ile takımımıza destek vermeye giden her taraftarımıza forma hediye ettik. İnşallah hep birlikte tekrar takımımızı Süper Lig'e göndereceğiz. Ben bu vesile ile Feridun beye ve ekibine başarılar diliyor, yeniden takımımızı sonuna kadar desteklemeye devam edeceğimizi hatırlatmak istiyorum" şeklinde konuştu. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karabükspor Başkan Adayı Destek Turlarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement