Karabükspor Top Başı Yaptı - Son Dakika
Spor

Karabükspor Top Başı Yaptı

Karabükspor Top Başı Yaptı

Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç Karabükspor 1.etap Gerede kampı öncesi kendi tesislerinde toplanarak idmanlara başladı.

05.07.2012 14:47

Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç Karabükspor 1. etap Gerede kampı öncesi kendi tesislerinde toplanarak idmanlara başladı.

Dün gerçekleştirilen sağlık kontrolünden geçen bazı futbolcular yardımcı hocaların nezaretinde Çamlık tesislerinde toplanarak düz koşu, top mücadelesi ve aç germeden oluşan ter idmanı yaptı. Teknik direktör Michael Skibbe'nin ise diğer futbolcularında sağlık kontrolü tamamlanması sonrası yarın sabah takımın tam kadrosu ile birlikte çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

İdman sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Karabükspor takım kaptanı Muhammet Özdin, yeni sezonun kazasız, belasız, fazla sakatlık vermeden geçirmek dileğinde bulunarak, "Geçen sezon yaşadığımız o sıkıntılı günleri yaşamadan, taraftarımıza camiamıza yeni bir sezon yaşatmak istiyoruz. Yeni gelen arkadaşlarımız var, gücümüze güç kattıklarına inanıyorum.

İnşallah bu kamp döneminde iyi çalışıp, takım ruhunu oluşturup, lige iyi başlangıç yapıp bu sezonu iyi bir şekilde geçirmek istiyoruz" dedi.

Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu İsmail Durak ise, yeni sezonun Karabükspor kulübüne hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, "Sağlık kontrolleri dün itibariyle başladı, bugün devam etti.

Ufak ter idmanıyla takımımız bugün top başı yaptı. Cuma günü Gerede'deki kampımız başlıyor. Yaklaşık 10-12 günlük kamptan sonra ikinci etap kampımız Avusturya'da başlayacak. Söyleyeceğim yeni arkadaşlarımız var, hepsi katıldılar takımımıza. Kazasız balasız güzel bir lig temenni ediyorum. İnşallah bu sezon çok güzel Karabükspor izleteceğiz herkese" diye konuştu.

Kamptaki performansına göre takımda kalıp kalmayacağı karar verilecek olan Selim Teber hakkında da bilgi veren Durak, "Hocamızın eskiden tanıdığı, Frankfurt'tan öğrencisi.Takımımızın içerisinde

bulunmasını istedi, bizde onu kampa davet ettik. İlk kampımız Gerede ve Avusturya kampındaki çalışmalarımıza katılacak. Tam hazır olduğunu söylüyor.

Bunun neticesinde durum değerlendirmesi yapacağız.

Hocamızın istediği, takımda olmasını istediği bir oyuncu Selim" şeklinde konuştu.

Şike davası sonucu ceza alan Mehmet Yıldız hakkında da açıklamalarda bulunan Durak, "Olayı biliyorsunuz savcı da itiraz etti, kişilerde itiraz ediyor benim bildiğim kadarıyla. Yargıtay süreci söz konusu. Federasyondan bu yönde herhangi bir şey gelmediği müddetçe biz Mehmet Yıldız'ı aynı geçen sene gibi takımımızın içinde tutacağız" açıklamasında bulundu. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karabükspor Top Başı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement