Karaman: Büyük Avantaj Kaçtı - Son Dakika
Spor

Karaman: Büyük Avantaj Kaçtı

Karaman: Büyük Avantaj Kaçtı

Kayseri Erciyespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Sivasspor karşısında fırsat teptiklerini söyledi.

23.03.2014 19:29

Kayseri Erciyespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Sivasspor ile 1-1 berabere kalarak, önemli bir avantajı kaçırdıklarını söyledi.

Karaman, maçın ardından yaptığı açıklamada, mutlak 3 puan hedefiyle çıktıkları Sivasspor karşısında 2 puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Eksik oyuncuların yokluğunu hissettiklerini dile getiren Karaman, "Öncelikle büyük bir avantajı kaçırdık. Yani 3 puanı da alsak ligde rahatlama diye bir şey yoktu ama en azından küme düşme potasından uzaklaşıp daha farklı bir motivasyonla devam edecektik. Cenk Ahmet'in olmaması, Traore'nin sakatlanıp çıkması bizim için kötü oldu. Bazı oyuncular takım için çok önemlidir. Rakip 4 hafta yenilmiş biraz da oyun stratejisini değiştirmiş olarak buraya geldi" diye konuştu.

Şanssız bir gol sonucunda sahadan beraberlikle ayrıldıklarını vurgulayan Karaman, şunları kaydetti:

"İyi bir maç olduğunu söyleyemem. Biz biraz daha tempoyu yükseltip daha agresif olabilirdik. 1-0'ı bulduk bu çok önemliydi. Bu bölümden sonra oyunu rahatlatacağımız yerde şanssız bir gol yedik. Futbol şansı kaleci Gökhan'ın yanında değildi. Böyle bir golden sonra takım demoralize oldu ve bu şanssız golün etkisinden çıkamadı. Bu beraberliğin telafisi deplasmanda kazanmaktan geçiyor. Deplasmanda kazanmak zor ama bunu başaracağımızı da düşünüyorum. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız."

Futbolcu Murat Yıldırım ise iyi mücadele ettiklerini ancak kazanmayı başaramadıklarını belirterek, "İyi oynadığımız düşünüyorum iyi paslaşmalar oldu, golü de bulduk ama şanssız bir gol yedik. Galip gelmek istiyorduk ama olmadı. Galip gelsek büyük avantaj yakalayacaktık ama başaramadık" dedi.

Defans oyuncusu Mehmet Akgün de taraftarları önünde galip gelememenin üzüntüsünü yaşadıklarını kaydederek, "Zorlu bir maç olacağını biliyorduk. Golü bulacağımıza inanıyorduk penaltıdan öne geçtik. Rakibimizin gol pozisyonu yok ama gol attı. Artık önümüzdeki haftalara bakacağız" ifadelerini kullandı.

SİVASSPOR CEPHESİ

Sivasspor Yadrımcı Antrenörü Murat Göksu ise deplasmanda alınan 1 puanın önemli olduğunu söyleyerek, "Buraya gelirken kötü bir gidişatımız vardı, onu düzeltmeye gelmiştik. Son dönemde kötü bir oyunumuz vardı. Kayseri Erciyesspor'un da çok puana ihtiyacı vardı, baskılı oynayacaklarını biliyorduk. Defansif anlamda oynamaya çalıştık ve bunu başardık, 1 puanla dönüyoruz. Bundan sonra daha iyi bir Sivasspor olacak" şeklinde konuştu.

Kaleci Korcan Çelikay ise iki takımın da kontrolünde bir karşılaşma olduğunu vurgulayarak, "Ortada geçen bir maçtı sonuç olarak 1-1 bitti. Bir puanla eve dönüyoruz. Son haftalarda mağlup oluyorduk bu maçı çıkış olarak görüyorduk. Berabere bitti. Umarım haftaya sahamızda kazanırız" dedi.

Golcü oyuncu Utaka deplasmanda alınan 1 puanın çok değerli olduğunu kaydetti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Karaman: Büyük Avantaj Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement