Karşıyaka, İkinci Devreye Kuşadası'nda Hazırlanacak - Son Dakika
Spor

Karşıyaka, İkinci Devreye Kuşadası'nda Hazırlanacak

Karşıyaka, İkinci Devreye Kuşadası\'nda Hazırlanacak

PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka, pazar günü Şanlıurfaspor maçıyla başlayacağı ikinci yarı hazırlıklarını bugünden itibaren Kuşadası'nda sürdürecek.

06.01.2014 13:50

PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka, pazar günü Şanlıurfaspor maçıyla başlayacağı ikinci yarı hazırlıklarını bugünden itibaren Kuşadası'nda sürdürecek.

Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci devrenin ilk maçı olan Şanlıurfaspor maçı öncesinde bugünden itibaren Kuşadası'nda kampa gireceklerini söyledi. Bu kampın takımı tanımak için çok faydalı geçeceğini kaydeden Şimşek, "Hem Şanlıurfaspor maçına hem de ikinci devreye en iyi şekilde hazırlanacağız. Ligde hak ettiğimiz yerde değiliz, Karşıyaka'yı bulunduğu yerin en üst seviyesine çıkarmak için çalışacağız" dedi.

Şimşek, ara transfer döneminde takviye yapacaklarını hatırlatarak, "Bazı görüştüğümüz oyuncular, hatta imza aşamasına geldiğimiz isimler var. Şu anda daha önce takımdan ayrılan Kerem Bulut'un dışında yollarımızı ayırmayı düşündüğümüz kimse yok" diye konuştu.

Karşıyaka, ikinci devrenin ilk maçında 12 Ocak Pazar günü Dyo Alsancak Stadı'nda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Karşıyaka, İkinci Devreye Kuşadası'nda Hazırlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement