Kayseri Erciyesspor Sezonu Açtı Habere Ek - Son Dakika
Spor

Kayseri Erciyesspor Sezonu Açtı Habere Ek

Kayseri Erciyesspor Sezonu Açtı Habere Ek

Acıbadem Kayseri Hastanesi Başhekimi Dr.

27.06.2013 14:12

Erciyessporlu FUTBOLCULAR SAPASAĞLAM

Acıbadem Kayseri Hastanesi Başhekimi Dr.Ömer Akbeyaz ve Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Fuat Çapa düzenledikleri basın toplantısı ile yeni sezonda kayseri Erciyesspor'un sağlık sponsorluğunu Acıbadem Sağlık Grubunun üstlendiğini kamuoyuna duyurdu.

Başhekim Akbeyaz "Sporun ve sporcunun sağlığı Acıbadem'e emanet" sloganıyla yola çıkan Acıbadem Sağlık Grubu, uzun yıllardır federasyonların, spor kulüplerinin ve bireysel sporcuların sağlık sponsorluğunu yapıyor. Her geçen yıl spor sponsorluğu ağını genişleten Grup, Kayseri Erciyesspor Kulübünün Süper lige yükselmesi ve yapılan sponsorluk anlaşması ile Türkiye'de 9 futbol takımı 10 federasyonun, 8 futbol, 5 basketbol takımının, 3 bireysel sporcu ile yurtdışında 10 futbol takımının sağlık sponsoru. Toplam 37 sağlık sponsorluğu ile Acıbadem Sağlık Grubu Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyor." dedi. Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Fuat Çapa'da yapılan sponsorluk anlaşmasının her iki kuruma da hayırlı olmasını ve Acıbadem gibi bir marka ile kulübün sağlığını güvenceye aldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Basın toplantısının ardından teknik direktör Fuat Çapa ve yeni transferler Kerim Avcı, Volkan Okumak, Georges Constant Mandjeck, Hansell Stıven Arauz Ovares, Bojan Jorgacevic'in Mustafa Serkan Güçlü, Cem Can, Murat Akın, Sinan Kaloğlu, Numan Çürüksu, Fatih Kılıçkaya, Serkan Atak, Atilla Koca, Uğur Demirkol, Björn Vlemınckx, Randall Azofifa'nın sezon öncesi rutin sağlık kontroller Acıbadem Kayseri Hastanesi'nde gerçekleştirildi. Kontrollerde futbolcuların ve teknik heyetin kardiyoloji, kulak burun boğaz, ortopedi, genel cerrahi, dahiliye ve göz muayeneleri yapılarak kan değerlerine bakıldı. teknik kadro ve oyuncular sapasağlam çıktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kayseri Erciyesspor Sezonu Açtı Habere Ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement