Keşan Gençlik’te 4 İmza Daha - Son Dakika
Spor

Keşan Gençlik’te 4 İmza Daha

Keşan Gençlik’te 4 İmza Daha

Türkiye Aroma Erkekler 2.Voleybol Ligi'nde Mücadele Eden Keşan Gençlik Kulübü 4 Sporcu İle Daha Sözleşme İmzaladı.

30.08.2010 18:49  Güncelleme: 18:51

30 Ağustos 2010 Pazartesi günü Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Avukat Barış Uybaş'ın bürosunda gerçekleştirilen imza töreni öncesi konuşan Uybaş, "kulüp olarak transferlerimize devam ediyoruz. Bugün de 4 sporcumuz ile anlaşma imzaladık. Kendileri takımımıza güç katacaklar. Ben bu sporcularımızın kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Daha sonra Salihli Belediyespor, Fenerbahçe, Bornova Anadolu Lisesi (BAL) ve Konak Belediyesi'nde forma giyen pasör Deha (21), Gelişim Koleji,Arkas ve Tofaş'taforma giyen Köşe ve orta oyuncusu Hakan (21),Erdemir Ereğli,Arkas, Meram Belediyesi ve geçen yıl Keşan Gençlik forması giyen pasör Göktuğ (22) ile Eskişehir DSİ Bend, Arkas, Tokat Plevne veAnkara Polis Akademisi'nde forma giyen Pasör Çaprazı Anıl 'da (21) kendilerini Keşan Gençlik'li yapan sözleşmeyi imzaladılar.

İmza törenine Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Avukat Barış Uybaş'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Erdoğan Demir,Feyzullah Koçak, Harun Akkaya'nın yanı sıra Antrenör Mustafa Yardımcı da katıldı.

İmza töreninden sonra konuşan Deha, Hakan, Göktuğ ve Anıl bu yıl Keşan Gençlik olarak amaçlarının Play off olduğunu ve takım olarak bundan başka bir düşüncelerini olmadığını ve bu nedenle Keşan Gençlik takımını tercih ettiklerini

Belirterek tüm taraftarlardan da yeni sezonda Keşan Gençlik'e destek vermelerini istediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Keşan Gençlik’te 4 İmza Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement