Leverkusen'den Fatih Terim'e Tepki - Son Dakika
Spor

Leverkusen'den Fatih Terim'e Tepki

Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler, Hakan ve Ömer'in Milli Takım'a alınmamasıyla ilgili, "Fatih Terim'i çağırıp çözüm üretmek istedik ama gelmedi" dedi.

08.11.2014 08:38  Güncelleme: 10:25

Almanya (Bundesliga) takımlarından Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler, Hakan Çalhanoğlu'nun ve Ömer Toprak'ın A Milli Takım aday kadrosuna çağrılmaması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"TERİM ÇAĞIRDIK AMA GELMEDİ"

Gökhan Töre, Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak cephesinde yaşanan olayların ardından "Biz Fatih Terim'i bu konunun çözülmesi için görüşmeye davet ettik, ancak kendisi buna karşılık vermedi" ifadelerini kullanan Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler, bugün açıklanan milli takım kadrosu üzerinden yeni mesajlar yolladı.

"ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞTIK AMA OLMADI"

Fatih Terim'in 2 Leverkusen'li oyuncuyu milli takım kadrosuna almamasını yorumlayan Völler, "Artık bizim bu konuda yapacağımız bir şey kalmamıştır. Her iki tarafın da memnun olacağı bir çözüm üretmeye çalıştık ama olmadı. Bundan sonra Leverkusen olarak yeni bir girişimimiz olmayacak" ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

TÖRE KADRODA, HAKAN VE ÖMER YOK

Yaşanan silah skandalı sonrasında merak edilen konulardan biri Ömer Toprak, Hakan Çalhanoğlu ve Gökhan Töre'nin Milli Takım akibeti ne yönde olacağıydı. Fatih Terim, Gökhan Töre'yi kadroya dahil ederken Ömer ve Hakan'ı davet etmedi. Ömer ve Hakan, hafta içinde Bayer Leverkusen forması altında, Şampiyonlar Ligi'nde Zenit ile yapılan maçta 90'ar dakika süre almıştı.

Leverkusen\'den Fatih Terim\'e Tepki
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Leverkusen'den Fatih Terim'e Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • mavimarti: GÖKHAN TERÌM'Ì KESÌN SÌLAHLA TEHDÌT ETTÌ KORKUTTU. 16 6 Yanıtla
  • bin odali saraylarda: Fatih haram zikkim olsun onca para bir is yaptiginda yok pis adanali bozmasi hergun namus cinayetin islendigi yerden anca sen gibi hanzolar cikar 11 9 Yanıtla
  • M: Is ariyom 11 0 Yanıtla
  • M: Üzüldüm 8 3 Yanıtla

Advertisement