Mustafa Meteertem: "Teklif Gelirse Çalışırım" - Son Dakika
Spor

Mustafa Meteertem: "Teklif Gelirse Çalışırım"

Mustafa Meteertem: "Teklif Gelirse Çalışırım"

PTT 1.Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor'da Teknik Direktör Ümit Erol Tok'un istifa etmesinden sonra sosyal medyada ismi kırmızı-siyahlılarla anılan Teknik Direktör Mustafa Meteertem İHA'ya açıklamalarda bulundu.

05.12.2013 12:41

PTT 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor'da Teknik Direktör Ümit Erol Tok'un istifa etmesinden sonra sosyal medyada ismi kırmızı-siyahlılarla anılan Teknik Direktör Mustafa Meteertem İHA'ya açıklamalarda bulundu. Meteertem, Tavşanlı Linyitspor'un çok önemli bir kulüp olduğunu söyleyerek, hiç bir yönetici ile görüşme yapmadığını kaydetti.

Daha önce Çanakkale Dardanelspor ve Afyonkarahisarspor gibi kulüplerde görev yapan Mustafa Meteertem, Tavşanlı kamuoyunun merak ettiği konu hakkında bilgiler vererek şunları söyledi: "Linyitspor, Türkiye'nin çok önemli kulüplerinden birisidir. Bugün hangi teknik adama sorsanız severek çalışırım der. İsmimin Tavşanlı Linyitspor'la anılması gurur verici. Ancak bugüne kadar hiç bir yönetici veya idareci ile görüşme yapmadım. Şu anda Antalya'da Avrupa Antrenörler Birliği'nin seminerindeyim. Çağırsalar yarın Tavşanlı'ya gelirim. Fakat böyle bir durum şu anda yok. Beni dostlarım ve arkadaşlarım Erzurum'dan, Yozgat'tan, İskenderun'dan arayarak hayırlı olsun diyor. Şaşırıyorum, Tavşanlı Linyitspor'a hizmet vermek bana şeref verir. Ama yine tekrarlıyorum ki; bu konuda hiç bir yönetici ile bir tek cümle kurmuşluğum yoktur." - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mustafa Meteertem: 'Teklif Gelirse Çalışırım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement