Potada Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Potada Maçın Ardından

Potada Maçın Ardından

Homend Antakya Belediyesi Başantrenörü Uğuz: "Son üç maçtır savunma yapıp kaybediyorduk. Aldığımız bu galibiyet moral açısından oyuncularımız için iyi oldu" Ceyhan Belediyespor Başantrenörü Keskin: "Maçta bir oyuncumuzun sakatlanması takımın oyununu olumsuz yönde etkiledi"

02.02.2014 20:55

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Homend Antakya Belediyesi'nin başantrenörü Aydın Uğuz, Ceyhan Belediyespor'u 64-59 yendikleri maça ilişkin, "Son üç maçtır savunma yapıp kaybediyorduk. Aldığımız bu galibiyet moral açısından oyuncularımız için iyi oldu" dedi.

Uğuz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakip takımı kutlayarak "Oynanan oyun iki takım için önemliydi. Bizim için de önemli bir maç oldu. Son üç maçtır savunma yapıp kaybediyorduk. Aldığımız bu galibiyet moral açısından oyuncularımız için iyi oldu. Haftaya oynayacağımız Ordu maçına hazırlanacağız" diye konuştu.

Ceyhan Belediyespor Başantrenörü Atilla Keskin ise sakat oyuncularını maça dahil edemediklerinden olumsuz sonuçlar aldıklarını dile getirdi.

Güzel bir oyun sergilediklerini fakat kazanamadıkları için üzgün olduklarını ifade eden Keskin, şöyle devam etti:

"Antakya'yı tebrik ederim. Maçta bir oyuncumuzun sakatlanması takımın oyununu olumsuz yönde etkiledi. İyi oyuncularımızın oynam takımda bir eksiklik oluşturdu. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Ama önümüzde TED Ankara maçı var. Ona hazırlanıp puan farkını telafi etmek istiyoruz." - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Potada Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement