Salihli Belediyespor'da Kürşad Çetin Dönemi Başladı - Son Dakika
Spor

Salihli Belediyespor'da Kürşad Çetin Dönemi Başladı

Salihli Belediyespor\'da Kürşad Çetin Dönemi Başladı

Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’nda Baş Antrenör Bora Şensoy ile yolların ayrılmasıyla boşalan göreve Kürşad Çetin getirildi.

29.12.2017 17:18

Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı'nda Baş Antrenör Bora Şensoy ile yolların ayrılmasıyla boşalan göreve Kürşad Çetin getirildi.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig Grubu A Grubu'nda mücadele eden ve devreyi 20 puanla 8. sırada tamamlayan Salihli Belediyespor, devre arasında baş antrenörlük değişikliğine gitti. Takımda 2 yıldır baş antrenör olarak görev yapan Bora Şeensoy ile yolların ayrılmasının ardından bu göreve, son olarak Alaşehir Belediyespor'da görev yapan Kürşad Çetin getirildi. Çetin'e yarımcı antrenör olarak ise Murat Benekli, Çağlar Çiftçioğlu ile Burak Girişgün yapacak. Baş Antrenör Kürşad Çetin, Belediye Başkanlık makamında düzenlenen törenle Yeşil-beyaz renkleri bağlayan sözleşmeye imza attı. Salihli Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer ile Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz ve Baş Antrenör Kürşad Çetin ve yardımcı antrenörlerin katıldığı imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Zeki Kayda, Yeşil-beyazlı takımda dört yıldan bu yana görev yapan Bora Şensoy ile anlaşmalı olarak yollarını ayırdıklarını söyledi.

Başkan Kayda, "Voleybola yıllarını vermiş tecrübeli Baş Antrenör Kürşad Çetin ile anlaşmaya vararak imzaları attık. Ekibiyle birlikte devrenin ikinci yarısında Yeşil-Beyazlı takımı hak ettiği yere getirecektir. Salihli'mize hayırlı olsun" dedi.

Baş Antrenör Kürşad Çetin'in Salihli Belediyespor'un alt yapısında kariyerine başladığı öğrenilirken ayrıca Turgutlu Belediyespor, Seramiksan ve Alaşehir Belediyespor'da görev yaptığı öğrenildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Salihli Belediyespor'da Kürşad Çetin Dönemi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement