Samsunspor'da Hedef Play-off - Son Dakika
Spor

Samsunspor'da Hedef Play-off

Samsunspor\'da Hedef Play-off

Futbol Şube Sorumlusu Soğuk: "Bu takım mutlaka play off'ta olacaktır"

09.02.2014 16:09

Samsunspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, PTT 1. Lig'de Adana Demirspor ile deplasmanda yaptıkları maçtan 1 puanla döndükleri için mutlu olduklarını belirterek, "Bu takım mutlaka play-off'ta olacaktır" dedi.

Soğuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Adana Demirspor maçına kötü başladıklarını ve 2-0 yenik duruma düştüklerini ifade ederek, "2-1'i yakaladıktan sonra maça ortak olabileceğimizi hatta kazanabileceğimizi düşünürken kalecimiz Soner Şahin'in inanılmaz hatasıyla skor 3-1'e geldi. Böyle hatalar futbolda var. Bazen iyi kaleciler de hata yapabiliyor. Mağlup duruma düşmemize rağmen özellikle ikinci devre çok iyi oynadık. Maçı 3-3'e getirdik" diye konuştu.

Maçın son dakikalarında yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini anlatan Soğuk, "Bu maçı 3-1 geriye düşmemize rağmen kazanabilirdik. Sezonun en rahat gol pozisyonlarını bu maçta yakaladık ama oyuncularımız değerlendiremedi. Sonuç olarak üst sıralardan kopmamak adına berabere kalmamız da önemliydi. Adana'dan 1 puanla dönmek de bizi mutlu etti" dedi.

Takımın oyun içinde skor olarak geriye düşmesi halinde bile çok çabuk toparlandığını vurgulayan Soğuk, "Bu takım mutlaka play-off'ta olacaktır. Hatta daha üst bir noktada olmamamız için hiçbir sebep yok. Bundan sonraki maçlarımıza daha hazır ve kazanma arzusuyla çıkacağız" ifadesini kullandı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Samsunspor'da Hedef Play-off - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement