Samsunspor Oyuncuların Performansını Ölçecek - Son Dakika
Spor

Samsunspor Oyuncuların Performansını Ölçecek

Samsunspor Oyuncuların Performansını Ölçecek

Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Soğuk: "Futbolcuların bireysel istatistiklerini yansıtan bir sistem aldık. Artık futbolcuların maç içindeki performansını tek tek tutacağız"

22.11.2013 13:37

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube sorumlusu Nihat Soğuk, "Futbolcuların bireysel istatistiklerini yansıtan bir sistem aldık. Artık futbolcuların maç içindeki performansını tek tek tutacağız" dedi.

Soğuk, kentteki bir kafede gazetecilerle bir araya geldi. Samsunspor'un şehrin önemli bir markası olduğunu belirten Soğuk, şehrin markasının iyi yerde olması ve bir üst lige çıkabilmesinin, herkesin ortak hedefi olduğunu vurguladı.

"Bu uğurda yönetim ve şehir olarak el ele vererek hedefimize ulaşırız" diyen Soğuk, şöyle devam etti:

"Samsun şehrine yakışır bir takım oluşturmak için gayret ediyoruz. Önümüzde çok önemli bir maç var. Belki ilk defa sezon başından bu yana Adanaspor maçına eksiksiz bir ideal kadro ile çıkacağız. Futbolcularımızın ve teknik heyetimizin kazanmak için çok arzulu olduğunu görüyorum. Bu maçtan mutlak 3 puan almak durumunda ve zorundayız. Bu bilinç içinde oyuncularımız ve teknik heyet çalışıyor. Bu maçı kazanabilecek güçteyiz."

Kulübe yeni bir sistem aldıklarını anlatan Soğuk, "Futbolcuların bireysel istatistiklerini yansıtan bir sistem aldık. Artık futbolcuların maç içindeki performansını tek tek tutacağız. Hem teknik heyetimizde hem de oyuncularımızın kendi istatistikleri kendilerinde olacak. Sadece teknik heyet değil kendileri de nasıl performans gösterdiklerini rahatça görecek. Bu sistemin saha içinde oyuncunun performansını olumlu yönde artıracağını düşünüyoruz" diye konuştu.

Soğuk, Süper Lig'deki borçların Samsunspor'un önüne yavaş yavaş geldiğini, bunun kendilerini ekonomik olarak zorladığını sözlerine ekledi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Samsunspor Oyuncuların Performansını Ölçecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement