Sinan Kurumuş Beşiktaş Yolunda - Son Dakika
Spor

Sinan Kurumuş Beşiktaş Yolunda

Sinan Kurumuş Beşiktaş Yolunda

İnegölspor altyapısında meşin yuvarlakla tanışan Sinan Kurumuş, Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edildi.

21.12.2012 20:21

İnegölspor altyapısında meşin yuvarlakla tanışan Sinan Kurumuş, Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edildi.Futbola başkent temsilcisi Ankaragücü'nde devam eden 18 yaşındaki forvete Beşiktaş kancayı takarken, temasların sürdüğü öğrenildi.

Orhaniyespor'un eski futbolcu ve başkanlarından Kerim Kurumuş'un oğlu olan ve futbol kariyerine amatör olarak 2006'da doğduğu yerin takımı İnegölspor'da başlayan Sinan Kurumuş, 2008'de Fenerbahçe altyapısına transfer oldu. 2009 yılında genç futbolcu MKE Ankaragücü altyapısına geçti. 17 Şubat 2012'de ise kendini profesyonel yapan sözleşmeyi imzaladı. Süper Lig'de 5 maçta forma şansı bulan Sinan Kurumuş, profesyonel olarak ilk golünü kupa maçında Orduspor'a attı. Karabükspor'a 5-1 yenildikleri maçta da takımının tek golünü kaybeden genç forvetin bu sezon sarı-lacivertli forma ile üç golü bulunuyor.

Güçlü fiziği ve mücadeleci futbolu ile dikkatleri üzerine çeken Sinan, Beşiktaş'ın ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği isimlerden birisi olurken, genç oyuncunun babası Kerim Kurumuş, Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba ve siyah-beyazlı yöneticiler dün bir araya geldi. Taraflar arasında mutabakat sağlanırken, iki kulübünde anlaşması halinde genç oyuncu siyah-beyazlı formayı giyecek.

Beşiktaş, Ankaragücü'nün genç oyuncusu Sinan Kuurmuş'u transfer etmek için kulübüyle görüşmelere başlarken, genç forvet oyuncusu Beşiktaş'a transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın gündeminde olmasının gurur verici olduğunu söyleyen Sinan, "Sezon başında Yılmaz Özden hocamız gelmişti ve ben forma şansı bulamıyordum. Bir ara kadro dışı da kaldım. Ben bu süreçte idmanlarımı aksatmadım, performansımı koruma adına çalışmalarıma devam ettim. Mustafa Kaplan'ın gelişiyle birlikte hocam bana güvendi, formayı teslim etti. Ben de hocamı mahcup etmedim, golümü de attım. Hem hocam için, hem de takımım için elimden geleni yaptım. Beşiktaş ile oynadığımız kupa maçında da elimden geleni yaptım, sağ olsun hocam da bana güvendi ve formayı verdi" dedi.

"ANKARAGÜCÜ'NÜ DÜŞÜNMEK ZORUNDAYIM"

Beşiktaş gibi bir büyük bir camiada forma giymenin her futbolcunun hayali olduğunu dile getiren Sinan, "2-3 gün önce transfer konusunda haberim oldu. Başkanım ve hocam ile görüştüm. Benim bildiğim net bir durum yok. Beşiktaş gibi büyük bir camia da forma giymek her futbolcunun hayalidir. Ben de bunu çok isterim. Ama ben buradan giderken kulübüm Ankaragücü'nü düşünmek zorundayım. Benden para kazanmaları lazım, çünkü takımdaki ağabeylerim ve arkadaşlarım çok büyük sıkıntılar yaşıyorlar. Her şey netlik kazandığında da bunu sizlerle paylaşacağım" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sinan Kurumuş Beşiktaş Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement