"Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim" Projesi - Son Dakika
Spor

"Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim" Projesi

"Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim" Projesi

Gebze'de "Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi" sunumu kapsamında 15 bin öğrenciye eğitim verildi

21.11.2013 16:05

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 4 ve 5'inci sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi kapsamında 15 bin öğrenciye eğitim verildi.

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde 5 gün boyunca gerçekleştirilen sunumlarda dünya olimpiyat şampiyonlarının göstermiş oldukları performanslarının kısa videosunu izleyen 15 bin öğrenciye, kol ve bacak eklemlerinin nasıl hareket ettiği ve nasıl daha iyi bir sporcu olunacağı konusunda bilgi verildi.

Öğrencilere spor kültürü, olimpiyat oyunları, olimpizm, fair play, çevre ve sağlıklı beslenme konularının anlatıldığı sunumda  günlük spor yapmanın faydaları anlatıldı.

Bugün sona eren programın kapanış törenine Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Garnizon Komutanı Mustafa Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mücahit Sak, TMOK yönetim kurulu üyeleri Bilal Porsun ve Perviz Aran, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Bilge Ercan Altıntaş, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 'Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement