Yeni Diyarbakırspor Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika
Spor

Yeni Diyarbakırspor Hazırlıklarını Tamamladı

Yeni Diyarbakırspor Hazırlıklarını Tamamladı

Spor Toto 3.Ligde mücadele eden Yeni Diyarbakırspor, hafta sonu oynayacağı Denizli Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı.

19.10.2013 13:05  Güncelleme: 09:13

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Denizli Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Yeni Diyarbakırspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor'u hazırlıklarını tamamladı. Kendi evinde Kayseri Şekerspor'u 4-1 ve ardından deplasmanda Anadolu Üsküdar'ı 4-0 gibi farklı sonuçlarla yenerek dikkatleri üzerine çeken Yeni Diyarbakırspor, geçen hafta kendi evinde Keçiörengücü'nü yenerek yeniden şampiyonluk hesapları yapan Denizli Büyükşehir Belediyespor'la yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kendi tesislerinde kampa girdi. Yeşil-kırmızılı takım, bu önemli mücadeleyi taraftarlarının desteğiyle kazanıp çıkışını devam ettirmek ve 2 puan gerisinde olduğu liderliğe bir adım daha yaklaşmak istiyor.

BİLETLER 1 VE 3 TL'DEN SATILACAK

1 ve 3 lira olarak belirlenen biletlerin bu sabah saatlerinde Atatürk Stadı önünde hizmet verecek gişelerde satışa sunulacağı açıklanırken, Yeni Diyarbakırspor'da geçen hafta deplasmanda oynanan Anadolu Üsküdar maçında kırmızı kart gördüğü için 1 maç ceza alan Hüseyin Demir ile bir süredir sakat olan Ceyhun Yazar ve Akın Alkan yarınki maçta yok. Konuk takımda ise sakat ve cezalı olmadığı kaydedildi.

Atatürk Stadı'nda saat 15.00'da başlayacak olan maçı Sakarya bölgesinden Özgür Aygün yönetecek. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Diyarbakırspor Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement