Ülkü Motorsport Almanya'dan Kupayla Döndü - Son Dakika
Spor

Ülkü Motorsport Almanya'dan Kupayla Döndü

Ülkü Motorsport Almanya\'dan Kupayla Döndü

Otomobil sporlarında ülkemizi Avrupa’da başarıyla temsil eden Ülkü Motorsport takımı, en prestijli pist şampiyonalarından biri olan Porsche Super Sports Cup’ın Almanya ayağında büyük başarılara imza attı.

03.11.2015 16:17

Otomobil sporlarında ülkemizi Avrupa'da başarıyla temsil eden Ülkü Motorsport takımı, en prestijli pist şampiyonalarından biri olan Porsche Super Sports Cup'ın Almanya ayağında büyük başarılara imza attı.

Ülkü Motorsport takımı, Porsche Super Sports Cup'ın Almanya ayağında önemli bir başarı yakaladı. Türkiye Pist Şampiyonu Ümit Ülkü ile birlikte aynı piste çıkan takım arkadaşı Galip Atar, Porsche Super Sports Cup Endurance mücadelesinde 2. sırada finiş görüp hem podyum yaptı hem de Avrupa'da Türk bayrağını göndere çekti.

Avrupa'da başarılarıyla gurur kaynağı olan Türkiye Pist Şampiyonu Ümit Ülkü, ekipçe çok çalıştıklarını ifade ederek, "Şanlı Türk bayrağımızı art arda Avrupa'da dalgalandırmak bizlere nasip oldu. Ülkemizi yurt dışında gerçekleştirilen bu saygın yarışlarda başarıyla temsil etmek için ekipçe çok çalıştık. Çok şükür ülkemize bu defa da Galip Atar kardeşimin aldığı kupa ile dönmenin gururunu yaşıyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ülkü Motorsport Almanya'dan Kupayla Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement