Üstünel'den Açıklama: Hiçbir Sosyal Medya Hesabım Yok - Son Dakika
Spor

Üstünel'den Açıklama: Hiçbir Sosyal Medya Hesabım Yok

Üstünel\'den Açıklama: Hiçbir Sosyal Medya Hesabım Yok

TFF Başkanlığı için aday olan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in yönetimde yer alması için teklif götürdüğü iddia edilen Galatasaray'ın eski futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel yazılı açıklama yaptı.

23.02.2012 18:45  Güncelleme: 19:03

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı için aday olan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in yönetimde yer alması için teklif götürdüğü iddia edilen Galatasaray'ın eski futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel, "Şahsım ile ilgili olarak Twitter, Facebook vs. gibi açılan sosyal medya hesapları ile bir ilişkim olmadığını tüm spor kamuoyu ile paylaşırım. Adıma açılan sitelerdeki hesaplar ile ilgili hukuki işlemleri başlattığımı bilgilerinize arz ederim" şeklinde bir yazılı açıklama yaptı.

Galatasaray Yönetimi'nden ayrılmasına rağmen tribünden geldiği için Galatasaray taraftarlarının güven duyduğu bir isim olan Haldun Üstünel ile ilgili olarak internet sayfalarında dolaşan haber ise şuydu:

"Demirören'den Üstünel'e teklif; Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı için aday olan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray'ın eski futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel'e teklif götürdü. Üstünel 'Sayın Demirören'den federasyon için bana teklif yapıldığı doğrudur. Ailemle görüşmemden sonra kararımı bildireceğim. Teşekkürler' diye yazdı."

Üstünel bu cevabın kendisine ait olmadığını ve hiç bir sosyal paylaşım aracı kullanmadığını ifade etmiş oldu.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Üstünel'den Açıklama: Hiçbir Sosyal Medya Hesabım Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement