Voleybol'un Kraliçesi Belli Olacak - Son Dakika
Spor

Voleybol'un Kraliçesi Belli Olacak

Voleybol\'un Kraliçesi Belli Olacak

CEV Şampiyonlar Ligi Voleybol Yarı Finali İstanbul'da başlıyor.

08.03.2013 13:57  Güncelleme: 14:07

Bu yıl Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı'nın ev sahipliği yapacağı CEV Şampiyonlar Ligi Voleybol Final Four'un basın toplantısı düzenlendi.

Avrupa Voleybolu'nun en önemli turnuvası olarak kabul edilen CEV Şampiyonlar Ligi'nin son aşaması olan Final Four, 9-10 Mart tarihleri arasında Burhan Felek Voleybol Salonu'nunda Galatasaray Daikin'in ev sahipliği ile düzenlenecek. Şampiyonada Türkiye'yi ise Galatasaray Daikin ve Vakıfbank temsil edecek.

Organizasyon öncesi Galatasaray Üniversitesi Aydın Doğan Salonu'nda bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, CEV Başkanı Andre Meyer, Galatasaray Kulübü CEO'su Lütfi Arıboğan, Daikin Müdürü Hasan Önder ve sporcular katıldı.

ÖZKAN MUTLUGİL: "ORGANİZASYONU İSTANBUL'DA GERÇEKLEŞTİRMEK ÇOK GÜZEL BİR DUYGU"

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, CEV Şampiyonlar Ligi'nin Avrupa'nın önde gelen turnuvalarından biri olduğuna dikkat çekerek, "2020 Olimpiyat adayı olmamız münasebeti ile de bu organizasyonu İstanbul'da gerçekleştirmek çok güzel bir duygu. Türkiye'yi bu organizasyonda temsil edecek takımlarımıza da başarılar diliyorum" dedi.

LÜTFİ ARIBOĞAN: "CEV ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ GALATASARAY OLARAK TEMSİL ETMEK ÇOK GÜZEL"

Galatasaray Kulübü CEO'su Lütfi Arıboğan'da böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Dünyanın en önemli organizasyonları arasında gösterilen CEV Şampiyonlar Ligi'ni Türkiye'de, İstanbul'da ve Galatasaray olarak temsil etmek çok güzel. Yarın çok önemli bir organizasyon başlayacak ama bugün kadınlar günü onun için turnuvada yer alacak kadınların ve tüm dünya kadınlarının kadınlar günü kutlu olsun. Yakın bir zamanda biliyorsunuz Üniversitemiz yandı. Galatasaray olarak tek yürek olduk ve en kısa zamanda da üniversitemizi eski haline getireceğiz. 2020 Olimpiyatları içinde bu organizasyon Türkiye ve İstanbul için bir fırsat olacak. Bu organizasyonu başarıyla gerçekleştirdiğimizi de tüm dünyaya göstereceğiz. Bu turnuvada çok iddialıyız. Erkek olsun Bayan olsun alt yapıdan çok sayıda oyuncu yetiştirdik. Sporda her sonuç vardır ama konu iddia ise Galatasaray hep oradadır. Bu turnuvada tarih yazabiliriz" diye konuştu.

GUOVANNİ GUİDETTİ: "HEDEFİMİZ KUPAYI KAZANMAK"

Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Guovanni Guidetti ise, bu turnuvaya katıldıkları için mutlu olduklarını ve çok zorlu bir yoldan geldiklerini, karşılaşmaların çok sert geçeceğini ve hedeflerinin kupayı kazanmak olduğunu ifade etti.

Vakıfbank Bayan Voleybol takım kaptanı Gözde Sonsırma'da ilk dörtte oldukları için çok heyecanlı olduğunu ve hafta sonu kupayı alabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

CEV Şampiyonlar Ligi'nin son aşaması olan Final Four ilk maçında İtalya'dan Unendo Yamamay Busto Arsizio ve Azerbeycan'dan Rabita Bakü karşı karşıya gelecek. Günün ikinci maçında ise Galatasaray Daikin ve Vakıfbank karşılaşacak.

BİLETLER TÜKENDİ

Öte yandan 9-10 Mart arası düzenlenecek olan CEV Şampiyonlar Ligi'nin biletleri ise ilk haftadan tükendi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Voleybol'un Kraliçesi Belli Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement