Samet Güzel: Yargıtay'da Dosyam Bulunmuyor - Son Dakika
Spor

Samet Güzel: Yargıtay'da Dosyam Bulunmuyor

Tercüman Samet Güzel, teşvik primi verdiğine ilişkin cezasının Yargıtay tarafından onandığı haberlerini yalanladı.

17.01.2014 18:51  Güncelleme: 19:06

Yargıtay 5. Ceza Dairesi, şike davası kararlarını açıklarken Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın şike ve örgüt suçlamasından 6 yıl 3 aylık hapis cezası onandı.

AZİZ YILDIRIM YENİDEN CEZAEVİNE

Dava sürecinde yaklaşık 1 yıl cezaevinde kalan, daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Yıldırım'a yeniden cezaevi yolu göründü. Aziz Yıldırım'ın tutuklu kaldığı süreler hariç geri kalan kısımlar için infaza geçilecek. Başkan Yıldırım yaklaşık 30 ay daha hapis yatacak.

KUPA GERİ ALINABİLİR

Diğer taraftan hangi maçlar için şike onandıysa o maçlarda şike tescil edildiği için Fenerbahçe'nin elinden kupanın alınması söz konusu.

SAMET GÜZEL'E CEZA VERİLDİ Mİ?

Brezilyalı yıldızın tercümanı olarak tanınan ve Alex Fenerbahçe'den gönderildiğinde ön plana çıkan Samet Güzel'e Trabzonspor- Bursaspor müsabakasında teşvik primi verilmesine yardım etmek suçundan cezasının onandığı ileri sürüldü.

YALANLADI

Konuyla ilgili açıklama yapan Güzel şu ifadelere yer verdi: "Benim zaten mahkeme tarafından verilmiş 1 yıl 14 günlük cezam vardı. Bu ceza daha sonra denetimli serbestlikle kaldırıldı. Yani olay şöyle oldu. Mahkeme bana 5 sene içerisinde bir olaya karışmam halinde bu cezanın onanacağını tebliğ etti ve cezamı kaldırdı. Ben de bu karara itiraz etmedim ve Yargıtay'a müracatta bulunmadım. Kamuoyunda 2 veya 3 yıl ceza aldığım yazılıyor. Bunun hiçbir geçerliliği yok. Ben Yargıtay'a itiraz etmedim ve benim bir dosyam bulunmamaktadır."

SOSYAL MEDYAYI SALLAMIŞTI

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, takımdan olaylı bir şekilde ayrılan Alex De Souza ile ilgili açıklama yapmak için basının karşısına geçmiş ve yaptığı açıklamaları onaylatmak için yanında bulunan Samet Güzel'e "Doğru mu Samet" diyerek sözlerini tescil ettirmişti. Yıldırım'ın bu sözleri sosyal medyada uzun süre konuşulmuştu.

Samet Güzel: Yargıtay\'da Dosyam Bulunmuyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Samet Güzel: Yargıtay'da Dosyam Bulunmuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • azize kactimi ne dersiniz: Tercüman Samet Güzel,li de göturseydi iyiydi fransaya yav bu hak hirsizi sikece aziz yildirim gel mez turkiyeye kacti biliyordu bu durumu 16 6 Yanıtla

Advertisement