Amerikalı Ünlü Sunucu Larry Kıng Ekranlara Veda Ediyor - Son Dakika
Yaşam

Amerikalı Ünlü Sunucu Larry Kıng Ekranlara Veda Ediyor

Amerikalı Ünlü Sunucu Larry Kıng Ekranlara Veda Ediyor

Amerikan televizyonlarının ünlü sonucusu Larry King, Ağustos ayında ekranlara veda edeceğini açıkladı.

30.06.2010 10:17

Amerikan televizyonlarının ünlü sonucusu Larry King, Ağustos ayında ekranlara veda edeceğini açıkladı.

25 yıldan uzun bir süredir CNN televizyonunda “Larry King Show” programını hazırlayan ve röportajları kadar pantolon askılarıyla da ünlü olan 76 yaşındaki ünlü sunucu bundan sonra ailesine daha fazla zaman ayıracağını bildirdi.

BBC’nin haberine göre, bugüne kadar 40 binin üzerinde söyleşi yapan King’in yedinci evliliği de geçtiğimiz aylarda çökmenin eşiğine gelmiş ve ünlü sunucu boşanma davası açmıştı.

BBC, ekranlara veda etme kararının Larry King Show’un reytinginin giderek düştüğü yolundaki haberlerin yoğunlaştığı bir döneme denk geldiğini öne sürdü.

Larry King ise, kendi blogunda, ekrandan kopma kararını “kendime ve aileme daha fazla zaman ayırmak istiyorum” sözleriyle açıkladı.

King ekrandan ayrılma kararına rağmen, CNN ailesinin bir parçası olmaya devam edeceğini ve önemli iç ve dış olaylarda yine özel programlar yapacağını belirtti.

Ünlü sunucu, blogunda ayrıca “Hayatımın bu bölümünü kapattıktan sonra geleceğe bakacağım. Geleceğin ne getireceğini bilmiyorum ama artık akşamlık pantolon askılarını çıkarmanın zamanı geldi” dedi.

Larry King, meslek yaşamı boyunca bütün ABD başkanlarıyla röportaj yaptığı gibi, son olarak Bill Gates ve Leydi Gaga gibi isimleri ekrana çıkarmıştı.

New York Times’ın medya eleştirmeni David Carr, CNN’in King’in yerini zor dolduracağını belirterek, “Bay King son zamanlarda tabloid haberleriyle çok yıpratılmıştı” diye yazdı.

NEWYORK/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Amerikalı Ünlü Sunucu Larry Kıng Ekranlara Veda Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement