Ankara Yenimahalle'de Atıl Durumda Olan Alan Park Haline Getirildi - Son Dakika
Yaşam

Ankara Yenimahalle'de Atıl Durumda Olan Alan Park Haline Getirildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yenimahalle'de atıl durumda olan 30 bin metrekarelik alanı park haline getirerek kullanıma açtı. Parkta çeşitli spor alanları, çocuk oyun alanları, bisiklet yolları ve açık otopark bulunuyor. Yenimahalle sakinleri, yeni parktan memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti.

16.11.2023 11:08

ABB, Yenimahalle'ye bir yeşil alan daha kazandırdı

ANKARA - Başkenti yeşilin merkezi yapmak için çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Yenimahalle'de yıllardır atıl durumda olan 30 bin metrekarelik alanı vatandaşların talebi doğrultusunda park haline getirerek kullanıma açtı.

Ankaralılara daha sağlıklı ve keyifli yaşam alanları sunmak adına birçok projeyi program dahilinde hayata geçiren ABB, başkentteki yeşil alan ve sosyal tesislerin sayısını artırmaya devam ediyor. Ekipler, Yenibatı Mahalle sakinlerinden gelen talep doğrultusunda yıllardır atıl vaziyette duran 30 bin metrekarelik alanı, spor sahalarından bisiklet yollarına pek çok donatının bulunduğu bir park haline getirdi. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı teknik personelinin projesini çizdiği park, kısa sürede Yenimahalle'ye kazandırıldı.

Mahalle sakinlerine, aileleriyle birlikte güzel zaman geçirme imkanı sağlamak amacıyla planlanan Yenibatı Parkı'nda; futbol, basketbol, tenis, voleybol gibi çeşitli spor sahalarının yanı sıra çocuk oyun alanları, bisiklet yolları, koşu alanları, oturma üniteleri ve açık otopark da bulunuyor.

Ankara Yenimahalle\'de Atıl Durumda Olan Alan Park Haline Getirildi
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Ankara Yenimahalle'de Atıl Durumda Olan Alan Park Haline Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement