Bornova Belediyesi Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi'nden minikler karne heyecanı yaşadı - Son Dakika
Yaşam

Bornova Belediyesi Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi'nden minikler karne heyecanı yaşadı

Bornova Belediyesi'nin Naldöken Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi'nden yararlanan minikler, katılım belgelerini aileleriyle birlikte aldılar. Başkan Mustafa İduğ, merkezlerin yaz tatili boyunca da açık olacağını belirterek, sosyal belediyecilik anlayışıyla her zaman kadınlar ve çocukların yanında olduklarını söyledi. Bornova Belediyesi'nin toplam 9 Çocuk Oyun Aktivite Merkezi'nden 3-6 yaş arası bin 350 çocuk yararlanıyor.

17.06.2023 09:53

Bornova Belediyesi Naldöken Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi'nden yararlanan minikler, tüm Türkiye'de yaşanan karne heyecanına ortak oldu. Merkezden yararlanan minikler, katılım belgelerini, ailelerinin de katıldığı törende aldılar.

Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezleri'nin yaz tatili boyunca da açık olacağını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, "Sosyal belediyecilik anlayışımız ve özel projelerimiz ile her zaman kadınlar ve çocuklarımızın yanındayız" diye konuştu.

Bornova Belediyesi'nin Altındağ, Evka 3, Mevlana, Naldöken, Pınarbaşı, Serintepe, Atatu¨rk Mahallesi ve Doğanlar'da iki nokta olmak üzere açtığı toplam 9 Çocuk Oyun Aktivite Merkezi'nden 3-6 yaş arası bin 350 çocuk yararlanıyor. Annelerin çocuklarını günün belirli saatlerinde bırakabildiği merkezler uzman eğitimci kadrosu hizmet veriyor.

Bornova Belediyesi Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi\'nden minikler karne heyecanı yaşadı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Bornova Belediyesi Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi'nden minikler karne heyecanı yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement