İzel'in Yeni Klibini Medya Belirledi - Son Dakika
Yaşam

İzel'in Yeni Klibini Medya Belirledi

İzel\'in Yeni Klibini Medya Belirledi

“YİNE YAKMIŞ YAR MEKTUBUN UCUNU” Üç yıl aradan sonra yeni albümü “Jazznağme”yi çıkaran İzel, ilk klibini medyanın yoğun isteği üzerine “Yine Yakmış Yar Mektubun Ucunu” isimli şarkıya çekti.

16.06.2010 16:47

“YİNE YAKMIŞ YAR MEKTUBUN UCUNU”

Üç yıl aradan sonra yeni albümü “Jazznağme”yi çıkaran İzel, ilk klibini medyanın yoğun isteği üzerine “Yine Yakmış Yar Mektubun Ucunu” isimli şarkıya çekti. Türk Sanat Müziği’nin önemli eserlerinden “Yine Yakmış Yar Mektubun Ucunu” caz müziğinin büyülü dansı ve İzel’in eşsiz yorumuyla pek yakında ekranlarda olacak…

Alaturka şarkıları caz enstrümanları ile birlikte seslendiren İzel, müzikseverlere bir sürpriz yaparak “Jazznağme”yi Mayıs’ın ilk haftası çıkarmıştı. Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle müzik marketlerdeki yerini alan albüm, ilk klibine de kavuştu. Klip, “Jazznağme”nin öne çıkanlarından“Yine Yakmış Yar Mektubun Ucunu” isimli şarkıya çekildi.

Yönetmenliğini Kubilay Kasap’ın üstlendiği klip çalışması, Film Sokağı Stüdyoları’nda gerçekleştirildi. Yaklaşık 20 saat süren klip çalışmasında İzel’e Hami Barutçu, Aydın Karabulut ve Selim Çaldıran’ın yer aldığı bir orkestra eşlik etti. Caz kulübünde şarkı söyleyen bir sanatçıyı canlandıran İzel, hem orkestra hem de set ekibiyle eğlenceli anlar yaşadı.

Sanat müziğinin hem dinlemesi hem de söylemesi keyifli eserlerinden “Yine Yakmış Yar Mektubun Ucunu” pek çok önemli köşe yazarının da dikkatini çekerek yazı konusu oldu. İzel ve prodüktörü Polat Yağcı, aldıkları olumlu tepkiler sonucu yeni albümün ilk klibini bu şarkıya çekmeye karar verdi.

Yaza “merhaba” dediğimiz şu günlerde herkesin keyfine keyif katacak “Yine Yakmış Yar Mektubun Ucunu” gelecek hafta müzik kanallarında gösterilmeye başlayacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam İzel'in Yeni Klibini Medya Belirledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement