Mersin'de Denizde Boğulan Kardeşlerin Cenazesi Hatay'da Defnedildi - Son Dakika
Yaşam

Mersin'de Denizde Boğulan Kardeşlerin Cenazesi Hatay'da Defnedildi

Mersin'in Akdeniz ilçesinde denizde boğulan Esra (19) ve Melek Bucuka (15) kardeşlerin cenazesi Hatay'da son yolculuğuna uğurlandı. Adanalıoğlu Sahili'nde meydana gelen olayda, 4 kişi dalgalara kapılarak boğulma tehlikesi geçirdi. Yardıma koşan vatandaşlar tarafından sudan çıkarılan kardeşlerden 2'si hayatını kaybetti. Cenazeler, Dörtyol ilçesinde defnedildi.

17.08.2023 15:50

MERSİN'in Akdeniz ilçesindeki denizde boğulan Esra (19) ile kardeşi Melek Bucuka (15), Hatay'da son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, dün Adanalıoğlu Sahili'nde meydana geldi. Hakan Altundağı, eşi Kübra Altundağı ile kız kardeşleri Esra ve Melek Bucuka serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra dalgalara kapılan 4 kişinin boğulma tehlikesi geçirdiğini görenler, yardıma koştu. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne de haber veren vatandaşlar, 4 kişiyi sudan çıkardı. Ancak 2 kız kardeşin hayatını kaybettiği belirlendi. Çift Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, 2 kardeşin cenazesi Hatay'a gönderildi. Dörtyol ilçesi Ocaklı Mahallesi'nde kılınan namazın ardından 2 kardeşin cenazeleri, Karapür Mezarlığı'na defnedildi. (DHA)

Mersin\'de Denizde Boğulan Kardeşlerin Cenazesi Hatay\'da Defnedildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Mersin'de Denizde Boğulan Kardeşlerin Cenazesi Hatay'da Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement